US er på vei!

Sjekk postkassen! Årets første utgave av United-Supporteren er her.

Publisert Sist oppdatert

US-redaksjonen har satt punktum for sesongens femte blad, og kan slå i bordet med en rekke godbiter som lyser opp hverdagen i vintermørket. Trenger du beviser?

Den er grei, les bare her.

Ole Gunnar Solskjær

Klubblegenden tok før jul farvel med kollegaer, gamle lagkamerater og andre ansatte på Carrington etter over 14 år i Manchester United. Lars Morten Olsen og Jon Martin Henriksen fikk en lang prat med Ole Gunnar Solskjær før han reiste hjem til Norge, og over ni sider snakker 37-åringen om spillerkarrieren, kneskaden og trenerjobben i Molde.

Supporterklubben 30 år

15.februar er det 30 år siden Hans Lokøy og Per Harald Larsen stiftet supporterklubben, som i dag har over 43.000 medlemmer. Utviklingen har vært enorm fra de to bergenserne startet driften på gutterommet, og i dag er MUSCSB en stor bedrift med hele sju ansatte.

Hvor er de nå?

En av heltene fra finalen i 1968, Alex Stepney, prater om den redningen som sikret Manchester United ekstraomganger på Wembley. Den tidligere keeperkjempen snakker om sin innholdsrike og imponerende karriere på Old Trafford.

Dette er bare tre smakebiter, men bladet inneholder mye annet snadder. For eksempel faste innslag som Andy Mitten og reservelagsspalten, i tillegg til statistikk på Ji-sung Park og Darren Fletcher.

ENNÅ IKKE MEDLEM AV SUPPORTERKLUBBEN?

Vel, da nytter det heller ikke å snu opp ned på postkassen i fortvilet søken etter United-Supporteren . Forferdelig? Selvfølgelig, men slapp av, vi har løsningen som kan lede deg ut av uføret. Den er så enkel at du bare trenger å følge oppskriften i neste avsnitt. Gjør du det, trenger du aldri mer å bekymre deg for å måtte spasere hvile- og US-løs rundt i en meningsløs tilværelse:

Det eneste du faktisk trenger å gjøre for å sikre deg US nr. 4 + ytterligere minimum 12 utgaver direktesendt hjem til din egen private postkasse/postboks, er å trykke HER for innmelding i MUSCSB.

For kun NOK 300 i Norge, NOK 400 i Sverige/Danmark, NOK 450 på Færøyene, vil du da bli medlem av Manchester Uniteds offisielle skandinaviske supporterklubb til og med sesongen 2011/12.

OBS: I tillegg til de ovennevnte bladutgivelsene kan vi også lokke med følgende attraktive medlemsbonuser:

  • Gratis Manchester United-suvenir

  • Tilbud fra Nordens største utvalg av United-suvenirer – til de beste prisene! Medlemspris ved innmelding

  • Ukentlig nyhetsbrev (krever påmelding)

  • Mulighet til å delta på Supporterklubbens turer til Manchester

  • Mulighet til å søke om billetter til Uniteds kamper

  • Eksklusivt medlemskort

Powered by Labrador CMS