Sesongens siste US-utgave

Så har også US-redaksjonen satt punktum for 2009/10-sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Resultatet av dette redaksjonsarbeidet vil i dagene fremover dukke opp i postkasser over hele Skandinavia; ja, de aller heldigste vil kanskje motta det allerede i dag, tirsdag.

Supporterklubbens magasin, som garantert vil redde oss gjennom sommerens fotballvakuum, er som vanlig spekket med godbiter, det være seg i form av eksklusive intervjuer, analyser, kommentarer og gode historier.

Ikke for å gjøre deg fullstendig sprekkeferdig av forventning, men se her:

  • – United vil slå tilbake! Dette lover John O’Shea, mannen som kan benyttes overalt – inkludert mellom stengene! Og «poteten» får uavhengig, men full, støtte fra en av Englands VM-vinnere fra 1966, US- og united.no-spaltisten, Mr. Nobby Stiles.

  • 20 år gamle Ben Amos, utleid til Molde FK for å få kamptrening, sikter seg inn på 2015. Da skal han være oppe på det nivået som kreves for å vinne titler med Manchester United. – Det er i hvert fall det som er målet, røper han i et intervju med USs utsendte.

  • Avhengige av Rooney, sa du? I så fall bør du slå opp på side 27.

  • Spissituasjonen – har United et luksusproblem? Men, vi har jo bare Wayne Rooney og Dimitar Berbatov, innvender du kanskje..? Å neida, svarer vi, og ramser i vei: Michael Owen, Danny Welbeck, Federico Macheda, Mame Biram Diouf – og mexicaneren Javier «Chicharito» Hernandez!

  • Eierskapssituasjonen: Hva skjer i sommer? Blir Glazer-familien sittende, eller aksepterer de et bud, fyller sparegrisen og kjøper enveisbillett tilbake til Tampa, Florida?

  • I «Reserver og juniorer» tar vi et tilbakeblikk på en sesong som ga ligamesterskap både til U18 og til Ole Gunnar Solskjærs reservelagselever. Hvem stakk seg frem, og hvem skuffet?

I tillegg kan du blant annet benytte sommeren til å lese hvem som til slutt stakk avgårde med førsteplassen i vår uhøytidelige konkurranse om å ha Skandinavias tøffeste Manchester United-tatovering. Og om du fortsatt ikke skulle ha fått nok, kan du lese om «Alle festers mor!» Den fant sted på et fasjonabelt London-hotell etter Europacupfinalen i 1968.

EKSTRA – EKSTRA – EKSTRA!

Du trodde vi var ferdig? Men da tok du skammelig feil. I TILLEGG til United-Supporteren nummer 8, vil du nemlig motta et eget Sesonghefte, med alt om sesongen som gikk – over 56 sider!!!

OBS – OBS – OBS!

Dersom du ikke allerede har betalt kontingent for 2010/11-sesongen, vil bladforsendelsen også inneholde en innbetalingsgiro.

ENNÅ IKKE MEDLEM AV SUPPORTERKLUBBEN?

Vel, da nytter det heller ikke å snu opp ned på postkassen i fortvilet søken etter United-Supporteren . Forferdelig? Selvfølgelig, men slapp av, vi har løsningen som kan lede deg ut av uføret. Den er så enkel at du bare trenger å følge oppskriften i neste avsnitt. Gjør du det, trenger du aldri mer å bekymre deg for å måtte spasere hvile- og US-løs rundt i en meningsløs tilværelse:

Det eneste du faktisk trenger å gjøre for å sikre deg US nr. 8 + ytterligere minimum 9 utgaver direktesendt hjem til din egen private postkasse/postboks, er å trykke HER for innmelding i MUSCSB.

For kun NOK 225 i Norge, NOK 325 i Sverige/Danmark, NOK 400 på Færøyene og NOK 750 til øvrige land, vil du da bli medlem av Manchester Uniteds offisielle skandinaviske supporterklubb for hele neste sesong, 2010/11!

OBS: I tillegg til de ovennevnte bladutgivelsene kan vi også lokke med følgende attraktive medlemsbonuser:

  • Gratis Manchester United-suvenir

  • Tilbud fra Nordens største utvalg av United-suvenirer – til de beste prisene!

  • Ukentlig nyhetsbrev (krever påmelding)

  • Mulighet til å delta på Supporterklubbens turer til Manchester

  • Mulighet til å søke om billetter til Uniteds kamper

  • Eksklusivt medlemskort

Powered by Labrador CMS