Nytt US på vei

Noen få medlemmer har allerede vært så heldige å finne sesongens femte US-utgave i postkassen sin. For de øvriges vedkommende vil bladet være i hende i løpet av de nærmeste dagene.

Publisert Sist oppdatert

50-årsmarkeringen

Den 6. februar er det 50 år siden den tragiske flyulykken i München. Det er derfor naturlig at denne utgaven av US er viet nettopp dette aller mørkeste kapitlet i historien om Manchester United.

I et 20 siders "blad-i-bladet" hyller vi alle dem som mistet livet den grufulle vinterdagen i 1958.

Men vi har også masser av annet stoff å by på…

  • For eksempel nærmer det seg sesongens store Manchester-derby på Old Trafford. Under Sven-Gøran Eriksson har naboene City hatt sin beste sesongstart i manns minne, og det vil de utvilsomt gjøre sitt for å understreke når de 10. februar dukker opp på Drømmenes Teater.

  • Åttendedelsfinalen i UEFA Champions League rykker stadig nærmere. United skal møte de franske ligamesterne Lyon, og vi vurderer mulighetene til videre avansement.

  • "Skandinavia er viktig," sier Uniteds administrerende direktør David Gill, i et eksklusivt intervju. Han utdyper påstanden ved blant annet å henvise til spillermarked, kommersiell satsing og Supporterklubbens vekst.

  • Mourinho blir SAFs etterfølger..? Tidligere United-manager Ron Atkinson sier til US at han har tro på at den kontroversielle portugiseren kan bli mannen som overtar når Sir Alex en dag velger å gi seg.

  • Wolverhampton-utlånte Darron Gibson forteller til US at han har Sir Alex' tillit, og derfor satser på en fremtid på Uniteds midtbane. Dersom han ikke skulle lykkes i sin målsetting, kan den unge iren kanskje finne trøst i Reserve- og juniorspalten . Der vil han kunne lese seg til at fremtidsutsiktene er lyse for dem som har vært så heldig å bli flasket opp i Manchester United. Langt ifra alle lykkes på Old Trafford, men svært mange slår til i andre klubber.

Last ned en smakebit av bladet her

Men vi har enda mer på lager – vel å merke for den som er medlem…

ENNÅ IKKE MEDLEM? IKKE FORTVIL – VI HAR OPPSKRIFTEN!

Dersom du IKKE er medlem allerede, er det likevel fullt mulig å skaffe seg det populære magasinet – og det helt problemfritt!

Det eneste du trenger å gjøre for å sikre deg US nr. 5 + ytterligere 11 utgaver sendt direkte hjem til din egen private postkasse, er å trykke HER for innmelding i MUSCSB.

For kun 275,- norske kroner vil du da bli medlem for resten av inneværende, og hele neste sesong. I tillegg til de ovennevnte bladutgivelsene vil du få følgende attraktive bonuser med på lasset:

  • Gratis Manchester United-lue

  • Tilbud fra Nordens største utvalg av United-souvenirer- til de beste prisene!

  • Mulighet til å delta på Supporterklubbens turer til Manchester

  • Muligheter til å søke om billetter til Uniteds kamper

  • Eksklusivt medlemskort

· … og mye mer!

Powered by Labrador CMS