Følg med postmannen!

Sesongens fjerde utgave av United-Supporteren er nå på vei ut til medlemmene. Og ikke nok med det: Som ekstrabonus følger et 36-siders bilag viet historien om 100-årsjubilanten Old Trafford!

Publisert Sist oppdatert

19. februar vil det være nøyaktig 100 år siden innvielsen av Drømmenes Teater, og da er det ikke mer enn rett og rimelig at vi forbereder oss på jubileet med en aldri så liten innføring i historien om " The home of Manchester United".

Men tro nå ikke at arbeidet med dette bilaget har gått ut over kvaliteten eller innholdet i det ordinære US-magasinet. Langt ifra!

  • Hva sier du for eksempel til et eksklusivt intervju med Mr. WAYNE ROONEY, Uniteds kanskje aller største superstjerne? 24-åringen som allerede er inne i sin sjette sesong på Old Trafford(!) røper blant annet at han bærer på en drøm om en dag å bli rødtrøyenes klubbkaptein.

  • HVOR ER DE NÅ? Ikke alle opplever suksess i samme grad som Wayne Rooney; ja, noen opplever ikke suksess i det hele tatt. Det er US nr. 4s andre eksklusive intervjuobjekt et godt eksempel på. Fra fødselen av var han så god at de døpte ham Djemba – ikke bare én, men to ganger! Det var likevel ikke nok for ERIC DJEMBA-DJEMBA, for han ble dessverre en gedigen flopp i Manchester United. I dag spiller Dobbel-Djemba sin fotball i Danmark, nærmere bestemt i Odense Boldklub, og det med stor suksess.

Men årets siste utgave av United-Supporteren inneholder selvsagt langt mer enn "bare" intervjuer med nåværende og tidligere spillere. Vi lister opp, i mer eller mindre tilfeldig rekkefølge:

  • Kanskje har han ikke toppformen helt inne, men NEMANJA VIDIC tar mer ansvar enn tidligere. Bare en påstand? Vel, ifølge Premier Leagues offisielle leverandør av kampstatistikker – OPTA Sportsdata – er det mer enn som så – det er et faktum.

  • MIDTBANEKAMPEN Ni ulike kombinasjoner er forsøkt, men vet du hvem Sir Alex helst velger å benytte? Vi tar en titt på den knallharde kampen om plassene på sentral midtbane.

  • SENT, MEN GODT! Her er bekreftelsen på at rødtrøyene er spesielt sterke mot slutten av kampene.

  • RESERVE- OG JUNIORLAG Vi sjekker de utlånte – deriblant Tom Cleverley som har hatt en kanonhøst i Watford.

  • – UNITED VAR MIN DRØM! Vi presenterer vår nye spaltist: FA-cupvinner, dobbel ligamester, Europacupvinner og verdensmester; en mann som ryddet unna alt som kom i hans vei. Tannløse NOBBY STILES visste å bite godt fra seg! Når blir han fast gjesteskribent både i US og på united.no.

  • PÅ HISTORISK GRUNN – The Quadrant – puben hvor Matt Busby pleide å ta sine Babes med til søndagslunsj.

  • VERDENS NORDLIGSTE DJEVLER – Pride of the North. Vi presenterer Supporterklubbens lokalavdeling i Honningsvåg.

  • MANCHESTER MUSIC SCENE – Denne gang har vi kommet frem til 1970-tallet

Som du helt sikkert har skjønt allerede er dette bare noen smakebiter fra det rikholdige innholdet i et rykende ferskt US. Du har mye å glede deg til – vel og merke dersom du er medlem av Supporterklubben!

ENNÅ IKKE MEDLEM?

I så fall nytter det heller ikke å lete i postkassen etter United-Supporteren . Fortvilende? Selvfølgelig, men slapp av, vi har løsningen som kan lede deg ut av uføret. Den er så enkel at du bare trenger å følge oppskriften i neste avsnitt. Da trenger du aldri mer å bekymre deg for å måtte spasere hvile- og US-løs rundt i en meningsløs tilværelse:

Det eneste du faktisk trenger å gjøre for å sikre deg US nr. 4 + ytterligere minimum 12 utgaver direktesendt hjem til din egen private postkasse/postboks, er å trykke HER for innmelding i MUSCSB.

For kun 300,- norske kroner(!) *) vil du da bli medlem av Manchester Uniteds offisielle skandinaviske supporterklubb for resten av inneværende sesong, og hele neste sesong! I tillegg til de ovennevnte bladutgivelsene kan vi attpå til lokke med følgende attraktive medlemsbonuser:

  • Gratis Manchester United-suvenir

  • Tilbud fra Nordens største utvalg av United-suvenirer – til de beste prisene!

  • Ukentlig nyhetsbrev (krever påmelding)

  • Mulighet til å delta på Supporterklubbens turer til Manchester

  • Mulighet til å søke om billetter til Uniteds kamper

  • Eksklusivt medlemskort

… og mye mer!

*) Sverige/Danmark kr. 375, Færøyene kr. 450, Øvrige land kr. 750.

Powered by Labrador CMS