Slapp av, det er på vei!

Sesongens sjette utgave av United-Supporteren er i disse dager underveis til postkasser over hele Skandinavia.

Publisert Sist oppdatert

Og Supporterklubbens mer enn 40.000 medlemmer kan nok en gang glede seg til et magasin med 84 rykende ferske sider, spekkfulle med interessant og nyttig stoff om verdens største fotballklubb. Hvis du ikke tror oss, må du bare lese videre:

  • Hovedoppslaget, for eksempel, er et eksklusivt intervju med JONNY EVANS, midtstopperen som for halvannet år siden kunne ha endt opp i Sunderland. At han ble værende på Old Trafford skal vi prise oss lykkelige over, for i Rio Ferdinand og Nemanja Vidics skadefravær har 22-åringen fra Belfast fremstått som noe av en redningsmann.

  • MARK ROBINS, 40-åringen som for nøyaktig halvparten så lenge siden ga den hardt pressede manager Ferguson et aldri så lite pusterom, har også stilt opp til intervju med Supporterklubbens utsendte. Da var det blant mye annet også naturlig å komme inn på scoringen som ga ham evig legendestatus.

  • MANCHESTER UNITED v LIVERPOOL Kommende helg er det klart for "hatoppgjør" på Old Trafford. I den forbindelse har vi spurt ex-Red Henning Berg og ex-scouser Stig Inge Bjørnebye om deres opplevelser fra disse kampene. Videre har vi også sett litt på hva som ligger til grunn for den sterke rivaliseringen de to byene imellom.

  • CHRIS SMALLING – Uniteds kommende forsvarssjef? For to år siden spilte Fulhams 20 år gamle midtstopper fotball på syvende nivå i det engelske ligasystemet; nå står han foran en karriere i verdens største klubb.

  • LIGACUPFINALEN som United vant for tredje gang på fem sesonger, er selvsagt behørig dekket med både stemningsrapport og alt som ellers hører med. Green & Gold-kampanjen, for eksempel, fikk virkelig vist seg frem for det brede publikum.

  • Og når vi først har nevnt GREEN & GOLD, må vi også følge opp ved å påpeke at denne kampanjen har fått bred omtale også annet sted i magasinet, deriblant i artikkelen MUST v Glazer – En tikkende gjeldsbombe. Der plasseres pekefingeren på et meget ømt punkt.

  • OPTA-STATISTIKKEN setter denne gang fokus på forsvaret, en hardt skaderammet lagdel som denne sesongen har blitt tvunget til å fremstå med hele ti forskjellige stopperkonstellasjoner!

  • I serien US PÅ HISTORISK GRUNN går turen til Blossoms Lane i Bramhall, hvor George Best i sin tid bygget sin "gullfiskbolle". Ja, det var slik han beskrev seg selv og sin tilværelse etter innflyttingen – "som en gullfisk i en bolle".

  • MANCHESTER MUSIC SCENE har tatt for seg tiår for tiår, og har nå nådd frem til 1990-tallet, en epoke som så Manchester fostre opp noen av popindustriens største band.

  • Lokalavdeling KRISTIANSUND: Her, i Ole Gunnar Solskjærs hjemby, står Manchester United sterkere enn noen gang. Det er ikke minst takket være lokalavdelingen av MUSCSB.

Hva var det vi sa – var dette interessante saker, eller hva? Og vi har mye, mye mer på lager. Hva for eksempel med en av Sir Alex' ukentlige pressekonferanser? Tittelen lyder: Fra skremmende til sjarmerende. Men nå sier vi ikke mer!

En liten smakebit

For deg som ikke helt vet hvordan du skal klare å holde ut helt til bladet dukker opp i postkassen, har vi laget til en a som gir deg mulighet til å laste ned noen få smakebiter av innholdet. Klikk her, så ser du hva vi mener!

ENNÅ IKKE MEDLEM AV SUPPORTERKLUBBEN?

Da nytter det heller ikke å snu opp ned på postkassen i fortvilet søken etter United-Supporteren . Forferdelig? Selvfølgelig, men slapp av, vi har løsningen som kan lede deg ut av uføret. Den er så enkel at du bare trenger å følge oppskriften i neste avsnitt. Gjør du det, trenger du aldri mer å bekymre deg for å måtte spasere hvile- og US-løs rundt i en meningsløs tilværelse:

Det eneste du faktisk trenger å gjøre for å sikre deg US nr. 6 + ytterligere minimum 10 utgaver direktesendt hjem til din egen private postkasse/postboks, er å trykke HER for innmelding i MUSCSB.

For kun NOK 285 i Norge, NOK 360 i Sverige/Danmark og NOK 450 på Færøyene, vil du da bli medlem av Manchester Uniteds offisielle skandinaviske supporterklubb for resten av inneværende sesong, og ut hele neste sesong, 2010/11!

I tillegg til de ovennevnte bladutgivelsene kan vi også lokke med følgende attraktive medlemsbonuser:

  • Gratis Manchester United-suvenir

  • Tilbud fra Nordens største utvalg av United-suvenirer – til de beste prisene!

  • Ukentlig nyhetsbrev (krever påmelding)

  • Mulighet til å delta på Supporterklubbens turer til Manchester

  • Mulighet til å søke om billetter til Uniteds kamper

  • Eksklusivt medlemskort

Powered by Labrador CMS