West Ham United v Manchester United - Premier League

Spillerne får kjørt seg i «Uno»: – Skjønner de ikke hva som står på spill?

Publisert Sist oppdatert

Aj, aj, aj. Nå begynner United å gå tom for matchballer i topp fire.

Men i studio er det fortsatt én som sitter på argumenter for hvorfor det bør bli Champions League-fotball på Old Trafford neste sesong.

– Nå har de én uke fri for første gang siden jul. Den må brukes godt. Så møter de et Wolverhampton-lag på hjemmebane som er dårligere på fremmed gress enn det United er. De har fortsatt alt i egne hender, minner Eivind B. Holth om i mandagens episode av «Uno».

Madelene Stolpe er mer usikker.

– Det er fælt å si at vi er dårlig, men den kampen mot West Ham er veldig symptomatisk for slutten av sesongen. Det er noen gode tendenser, men mange feilpasninger og mye sjansesløsing. Jeg vet ikke om vi klarer å løfte oss så mye som vi trenger for å ta de poengene vi trenger, sier Stolpe.

Havarikommisjonen spør seg hva hva innspurtskollapsen skyldes, hva brøleren til De Gea betyr for spanjolens fremtid, og hvorfor Manchester United ikke lenger klarer å score mål.

Tabben til De Gea ble avgjørende i oppgjøret mot West Ham. Et ikke altfor hardt skudd fra Said Benrahma fant veien forbi spanjolens hansker og i mål.

– Vi har kritisert ham gjennom hele sesongen for fotarbeidet, men på strek har han jo vært «outstanding». Det gjør noe med kampbildet når man slipper inn et sånt mål, sier Madelene om De Gea.

United hadde flere kvalifiserte sjanser før baklengsmålet, men klarte aldri å sette skikkelig press på West Ham over tid etter hvilen.

– Hvor var den desperasjonen i går? Vi har hyllet dette United-laget fordi de endelig er et lag. Men nå er de i ferd med å kaste bort alt det harde arbeidet de har lagt ned. Hva er det som skjer i den bortegarderoben i pausa? Hvem var det som reiste seg opp og rista liv i det laget? Skjønner de ikke hva som står på spill? Skjønner de ikke hva en ny mellomsesong innebærer? spør Eivind seg.

Med et mer positivt fortegn rangerer podkast-panelet topp tre scoringer de har sett fra tribunen, og kvinnelaget til Marc Skinner hylles for den sesongen de leverer.

Powered by Labrador CMS