AFC Bournemouth v Manchester United - Premier League

Reagerte på Ten Hag-grep: – Jeg ble paff!

Publisert Sist oppdatert

Manchester United gjorde jobben borte mot Bournemouth, og nærmer seg Champions League etter at Liverpool snublet mot Aston Villa.

I «Uno» diskuteres klassescoringen til Casemiro, gullhansken til De Gea, og tålmodigheten til Lindelöf med Jon Martin, Fredrik og Eivind i studio.

Men mest temperatur blir det når et visst spillerbytte trekkes fram.

– Da Martial ble tatt av etter 57 minutter tenkte jeg at United var inne i periode der de måtte få inn 2-0 og drepe kampen uten at det ble spennende mot slutten, sier Fredrik.

– Og så setter vi inn en spiss som ikke scorer mål. Da blir jeg litt paff, og det så jeg at Martial ble også.

– Jeg vet at det er en debatt om Martial, men jeg mener i alle fall at United er et bedre lag med han på banen, og at det er større sjanse for at laget scorer mål med han på banen enn med Weghorst. Der kjente jeg at jeg ble litt irritert faktisk.

Manchester United holdt uansett unna, og med tre poeng mot Bournemouth trenger Erik ten Hag bare ett poeng på de to siste hjemmekampene mot Chelsea og Fulham.

I episoden diskuteres det også om det finnes noen alternativer til Declan Rice i sommer. Youri Tielemans, Ryan Gravenberch og Moises Caicedo er blant navnene som nevnes. I tillegg takkes Phil Jones av, det svares på spørsmål fra lojale lyttere, og panelet deler sine største kampopplevelser.

Powered by Labrador CMS