old trafford

Q&A i podkasten: – Pusse opp eller rive Old Trafford?

Publisert Sist oppdatert

Det er landslagspause, og mens Bruno Fernandes, Casemiro, Marcel Sabitzer og Scott McTominay alle har funnet nettmaskene, ba vi våre lyttere og seere om å pepre oss med spørsmål til en ren Q&A-episode.

VGTV-sjef Martin Jøndahl er på besøk i studio som podkastens første gjest hos Jon Martin Henriksen og Fredrik N. Filtvedt.

HER FINNER DU PODKASTEN

Én av utfordringene som dukket opp i Instagram-feeden var kjøp to, selg to og lei to – noe som skapte god debatt i studio.

– Jude Bellingham er vel mannen alle vil ha, er det ikke det? spør Henriksen.

– Akkurat den ser jeg ikke på som superrealistisk, men gjerne det, sier Jøndahl.

– Jeg tror United har sterkere kort på hånda nå enn de hadde for bare noen måneder siden, da det var åpenbart at det ble Liverpool eller Real Madrid. Jeg tror United er mer aktuelle nå, sier Filtvedt.

Det diskuteres også hva som bør skje med Old Trafford i fremtiden, om panelet foretrekker å vinne Europa League hvert år, eller Champions League hvert femte, og om det danske stjerneskuddet Rasmus Højlund kan være noe for Erik ten Hag.

I tillegg forteller Jon Martin om den gangen Ryan Giggs var president i Supporterklubben, og vi tvinges til å avslutte det som ble en kortvarig Kompani-spalte!

IMG_8204
Powered by Labrador CMS