Uno

Passerte en halv million avspillinger

Publisert Sist oppdatert

United.no-podkasten, bedre kjent som Uno, har passert vanvittige 500.000 avspillinger siden oppstarten i mars.

I tillegg har Uno blitt sett av over 100.000 på YouTube.

– For oss er dette helt enorme tall og ekstremt gledelig å se. Vi er privilegerte som har så lojale, lidenskapelige og interesserte lyttere, tittere, lesere og medlemmer. De er unike og vi er utrolig takknemlige for bidragene og tilbakemeldingene vi har fått – både de positive og negative, sier Henriksen, Holth og Filtvedt.

IMG_2306
HJEMME HOS RENÉ: Uno-podkasten har vært hjemme hos Meulensteen i Manchester.

Uno-podkasten nærmer seg 50 episoder og dermed en ørliten milepæl.

I løpet av de første 47 episodene har Holth og Filtvedt blant annet besøkt René Meulensteen i Manchester, Ander Herrera i Bilbao og hatt Wes Brown, John O’Shea og David May i studio i Oslo.

I tillegg bidrar Andy Mitten og Fabrizio Romano med jevnlige mellomrom, mens Øyvind Eide titt og ofte er innom med sine taktiske analyser.

IMG_2138
ANDY MITTEN: Bidrar ofte i Uno.

Podtoppen er Uno i skrivende stund den tredje største sportspodkasten i Norge. 

– Podkast ble og er et satsingsområde for Supporterklubben, og det er ekstremt gledelig å se den mottakelsen Uno har fått på bare noen få måneder. Å være supporterklubb handler om å skape og bidra til engasjement og følelser, og jeg har selv kjent veldig på at «her er jeg helt enig» eller «hva er det som akkurat ble sagt?». Sånn skal det også være. Ingen er alltid enige i alt, sier ansvarlig redaktør Dag Langerød.

– Samtidig har det vært ekstremt viktig for oss å behandle klubben og temaene seriøst. Ingen skal i studio bare for å fjase eller kun snakke om de aller største sakene. Det skal være lov å nerde, historien vår er og blir viktig og målet er hele tiden å få frem sammenhenger og perspektiver som kanskje ikke er åpenbare for absolutt alle. Det blir spennende å være med på og følge utviklingen videre, legger han til.

Du kan abonnere på podkasten på Spotify og Apple.

Du kan også følge Uno-podkasten på Snapchat, TikTok, Instagram, Twitter og YouTube.

 

 

Powered by Labrador CMS