Real Betis v Manchester United: Round of 16 Leg Two - UEFA Europa League

Ny podkast: – Håpløst å kritisere Ten Hag for Rashford-skaden

Publisert Sist oppdatert

Etter to solide seirer mot Everton og Brentford, avbrøt gjengen i united.no-podkasten påskeferien for å snakke om Ten Hag-grepene, den solide forsvarsmuren, og spillerne som fortjener honnør.

Christian Nilssen er på besøk i studio hos Jon Martin Henriksen og Eivind B. Holth.

HER FINNER DU PODKASTEN:

NRK-kommentatoren tar Erik ten Hag i forsvar, etter at den nederlandske manageren på sin pressekonferanse ble konfrontert med hvorfor han ikke byttet ut Marcus Rashford på stillingen 2-0 mot Everton.

Manchester Uniteds toppscorer gikk rett i garderoben ti minutter før slutt, og det endelige tidsestimatet for skaden ventes mandag.

– Det var under vurdering, men med Anthony Martial akkurat tilbake så ønsket jeg å å få ham inn i lagets rutiner og samhandling. Med de to sammen så kan vi ha to kliniske spillere som kan avgjøre kamper, og det er noe jeg tror vi trenger for å ha suksess mot slutten av sesongen, svarte Ten Hag.

– Det må også legges til at det ikke var noen indikasjon på at dette kom til å skje, ingenting de siste dagene, ingenting i denne kampen, ellers ville jeg tatt ham av.

Nilssen karakteriserer spørsmålet som håpløst i podkasten.

– Det er en situasjon manageren ikke kan vinne. Det blir håpløst å si «hvorfor byttet du ham ikke ut etter 2-0-scoringa?»

– Hvorfor skulle han gjøre det hvis han ikke følte at det var riktig avgjørelse med tanke på alt det andre han må tenke på?

– Det hadde vært fint om Rashford hadde blitt byttet ut, men det blir altfor enkelt. Det var uflaks. Det skjedde, og så kommer Ten Hag til å «deale» med det.

Øyvind Eide, som har taktisk analyse på united.no, kommer med sin konskevensanalyse av Rashford-skaden, mens Nilssen erkjenner at han er usikker på om Martial kan levere i Rashfords eventuelle skadefravær.

– Jeg er møkk lei av det snakket om potensialet til Martial. Enten må det leveres, eller ikke. Det ser ut som han synes at han synes det å spille fotball er verdens kjedeligste ting, sier Nilssen.

I episoden rettes det også et positivt søkelys mot Lisandro Martinez. Eivind sammenligner argentineren mot det «FourFourTwo» mener er verdens beste stoppere akkurat nå, og argumenterer for hvorfor «Licha» hører hjemme på lista – kanskje til og med helt øverst.

I tillegg svares det på spørsmål fra lytterne, og panelet plukker én tidligere United-spiller de ville hentet inn til dagens lag.

Send oss gjerne spørsmål til neste episode på Instagram!

Powered by Labrador CMS