giphy (21)

Ny episode: – Det er en ryggradsløs gjeng!

Publisert Sist oppdatert

Påsken kunne fått en bedre start for Erik ten Hag, som søndag kveld så sitt mannskap rykte 0-2 for et heltent og revansjesugent Newcastle-lag på St James Park.

I podkasten til united.no tar Jon Martin Henriksen temperaturen på hylekoret med sine faste makkere Fredrik N. Filtvedt og Eivind B. Holth dagen derpå.

– De takler ikke motgang. Det er en sånn ryggradsløs gjeng. Det irriterer meg så voldsomt. Du er det med en gang når Manchester United har en sånn dag. Du skjønner umiddelbart hvordan det kommer til å bli, innleder Henriksen strengt.

HER FINNER DU PODKASTEN:

Panelet jobber seg igjennom kampen med fokus på Wout Weghorst, Marcus Rashford, Jadon Sancho, og midtbanekabalen som ikke virker å gå opp uten Casemiro og Christian Eriksen.

Men mest tid bruker trioen på å snakke om manager Ten Hag.

– Med tunge frafall blir det vrient utover når det er tunge bein, og den kollektive selvtilliten åpenbart er ganske skjør. Men jeg lander på at vi bare er nødt til å kalibrere forventningene litt, sier Holth.

– Det er bekymringsverdig at motstanderne oftere styrer matchene enn United, men alt i alt beholder jeg tilliten til Ten Hag. Det blir litt vel krisemodus på sosiale medier.

I de tre neste kampene spiller Manchester United hjemme mot Brentford, Everton og Sevilla.

– Ten Hag må lære snart, mener Filtvedt.

– Vi kan vel trygt konkludere med at United fortastt er i en såpass tidlig fase med Ten Hag, at det er naivt å tro at det skal fungere optimalt allerede. Det har det beviselig ikke gjort.

– Da mener jeg det er på tide at Ten Hag erkjenner at vi må inn i en mellomfase, der vi spiller på en annen måte. Spesielt mot gode lag, uten Casemiro og Eriksen, når vi nå ikke er i form heller. 

Det svares også på gode spørsmål fra lytterne, og en ny jingle skaper oppstandelse i studio.

Powered by Labrador CMS