Nottingham Forest v Manchester United - Premier League

– Nå vet vi hvorfor Ten Hag absolutt skulle ha med seg Antony

Publisert Sist oppdatert

Med scoring på 1-0 og målgivende på 2-0 får Antony applaus når «Uno»-gjengen samles i studio etter seieren mot Nottingham Forest.

Jon Martin er ute på oppdrag, og derfor er det Eivind, Fredrik og Madelene Stolpe, styremedlem i supporterklubben, som tar for seg «snakkisene» etter 2-0-seieren på City Ground.

Var dette Antonys beste match? Hvor viktig er Christian Eriksen på en skala fra 1-10? Og hvordan blir hverdagen med Victor Lindelöf og Harry Maguire som stoppere?

– Antony har levert to strålende kamper på rad, mener Fredrik. 

– Han har vært kritisert for dårlig uttelling, men han er på gang og er i ferd med å vise hvorfor Ten Hag absolutt skulle ha han med seg til Manchester United.

Forventningene har vært store til 23-åringen, som ble hentet fra Ajax for 82 millioner pund.

– Det vi har sett de siste kampene virker kjempelovende, sier Madelene.

– Det passer så bra timingmessig. Vi har vært best på venstresiden, og uten Luke Shaw har det vært så viktig å komme i gang på høyre. Fortsetter denne trenden er han verdt pengene, absolutt.

Studio får også en stemningsrapport fra bortetribunen på City Ground, og Andy Mitten ringes opp for å forklare hvordan oppkjøpssituasjonen kan påvirke planene som legges for sommervinduet.

Vi retter en stor takk til alle som bidrar med gode innspill og spørsmål på Instagram!

Powered by Labrador CMS