Sancho-bilde-splash

– Må starte mot Tottenham

Publisert Sist oppdatert

Uno-panelet er samlet igjen på kontoret i Oslo etter den mildt sagt lite overbevisende 1-0-seieren i seriepremieren mot Wolverhampton.

Et samstemt panel er klar på at Alejandro Garnacho nå bør vrakes mot Spurs. Ikke først og fremst fordi argentineren presterte svakt, men fordi erstatterens innhopp var så bra.

– Jadon Sancho var positiv, det skjedde ting, jeg likte steget og han ville noe og kjempet for United-livet sitt. Det der likte jeg, og jeg vil ha ham fra start i Nord-London, sier Jon Martin Henriksen.

– Jeg likte også veldig godt at han presterte under et krevende kampbilde, hvor det allerede var frustrasjon på tribunen, og at han taklet det presset, supplerer Fredrik N. Filtvedt.

Etter seriestarten, der United-spillerne etter hvert så fryktelig slitne ut, har det spredt seg en usikkerhet hos Uno-trioen.

Var det kampbildet som gjorde at United-spillerne så fullstendig sluttkjørte ut lenge før sluttsignalet eller har Erik ten Hag og trenerteamet kjørt spillerne for hardt i sommer?

– Hva er årsaken? Var det slitne bein, klarte de ikke omstille fra pre-season til alvoret begynte? Hvor sammensatt er det? Var det bare disse 90 minuttene, eller skjer det samme mot Tottenham? spør Fredrik.

– Det ble mange kontringer og tunge returløp og et kampbilde som gjorde det naturlig for United-spillerne å bli slitne, men var de slitne også før kampen begynte? Var dette kampens skyld eller er de kjørt for hardt i pre season? fortsetter han.

– Når selv ikke Bruno Fernandes har noe sprut, så heller jeg mot at de var tunge i beina og at det kanskje er et bevisst valg fra Ten Hag. Han har jo flere ganger sagt at de er for dårlige trent og spillerne har kanskje skjønt at de blir kjørt hardere for å stå rustet til ny sesong.  Jeg tror Tottenham-kampen gir oss flere svar. Men hvis dette gjentar seg, da blir jeg veldig urolig, sier Henriksen.

Video utgår dessverre denne episoden.

Powered by Labrador CMS