podcast uno

Kane-debatt i podkast-premieren: – Det mest komplette alternativet som finnes der ute

Nå kan du høre første episode av united.no’s nye podkast!

Publisert Sist oppdatert

Fredag kunne Supporterklubben annonsere at VGTV-profil og «Kompani Lauritzen»-aktuelle Jon Martin Henriksen er podkastens programleder.

Mandag kan du lytte til første episode, med Henriksen, Fredrik N. Filtvedt og Eivind B. Holth i studio.

Her kan du se eller lytte til episoden:

Det kan fortsatt være vanskelig å finne podkasten via søk i podkast-appene. Abonnerer du på podkasten får du med deg hver episode! Gode vurderinger vil også gjøre oss mer synlig!

Er ikke podkasten tilgjengelig i din foretrukne app? Gi oss gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet, eller på e-post [email protected]!

– Ah, vi som hadde planlagt kake og champagne og det som verre er! Vi skulle lansere dette med brask og bram og strålende stemning. Men den gang ei, det er ikke vi som styrer hverdagen til Manchester United.

Slik ønsker Jon Martin Henriksen velkommen til første episode av united.no’s nye podkast.

Ett poeng og ti mann var ikke helt det panelet hadde bestilt, men det blir likevel god temperatur i panelets hjemmesnekrede studio når ryktene om Harry Kane skal diskuteres.

Ifølge rapportene skal Tottenham-spissen stå øverst på ønskelisten når klubben i sommer skal investere i en ny spiss.

– Er vi helt sikre på at vi nå ikke lander på at Kane er løsningen bare fordi det ikke finnes noen andre muligheter akkurat nå? spør Holth.

–  Situasjonen er som den er, og Kane er sannsynligvis den mest komplette av alternativene som finnes der ute. At Victor Osimhen er en like god måltjuv kan være, men Kane bidrar med mer enn bare scoringer, og det kommer til å forsterke United som lag, sier Filtvedt.

– Jeg har såpass tillit til Erik ten Hag, at hvis han mener Kane er den spissen han trenger for at dette skal bli en reell ligagullkamp for Manchester United neste sesong, så gir jeg tommel opp på denne her, sier Henriksen.

I tillegg til Kane-debatt, konkluderer trioen med at de er uenig med resten av verden angående utvisningen til Casemiro. Podkastens jingler presenteres med en viss ironisk distanse, vi hedrer Ian Stirling som tragisk nok gikk bort i helgen, og Jon Martin overrumples med podkastens første spalte.

Abonner på podkasten hos Spotify, så får du med deg alle episodene! Den vil etter hvert være tilgjengelig i alle andre podkast-apper også.

Følg oss på Instagram for å komme med innspill, spørsmål og forslag til spalter til neste episode! 

Powered by Labrador CMS