Tottenham Hotspur v Chelsea FC - Premier League

Applauderer Mount-taktikken: – Et befriende statement fra United!

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har tatt en U-sving i Mount-sagaen, som ifølge rapportene innebærer at klubben har rettet fokus mot Moises Caicedo etter at Chelsea avslo det tredje budet på Mason Mount.

Det tas imot med applaus i siste episode av Uno.

– Betyr dette at Chelsea faktisk tenker at hvis de aksepterer budet på Mount, så får de Caicedo i fred? Eller er det full krig mellom United og Chelsea på den fronten også? sier Bjarte Valen, som er på besøk fra London.

– Jeg synes det er et befriende statement av United, uansett hva som er tilfelle. De viser at de mener alvor ved å trekke seg bort fra forhandlingsbordet. For en gangs skyld setter de ned foten. Det er nye takter, sier Eivind B. Holth.

Det mangler ikke på andre debatter i episoden.

Panelet uttrykker sin misnøye med at keepersituasjonen ikke ble løst tidligere, og det diskuteres hvilke 13 spillere som er lagt ut for salg.

Rasmus Højlund er et annet navn som nevnes, og podkasten tillater seg å ta enda en runde på Harry Kane, siden det tross alt er besøk fra London i studio. Dessuten kommer en lytter med en interessant kandidat i spissjakten!

Bjarte kommer også med siste nytt om hvorfor oppkjøpet drøyer og drøyer.

Avslutningsvis nominerer Uno-gjengen tre kandidater til tidenes United-drakt – som lytterne avgjør på Instagram!

Powered by Labrador CMS