Germany v Norway - Women's International Friendly

TV 2: Vilde Bøe Risa klar for United

United har etter alt å dømme gjort en ny norsk signering.

Publisert Sist oppdatert

Vilde Bøe Risa blir United-spiller og har signert en kontrakt som holder henne i klubben frem til 2023, i en avtale der klubben har opsjon på forlengelse.

Det skriver norske TV 2.

Fredag kveld omtalte Twitter-profilen Norske Fotballkvinner at Norges Fotballforbund hadde bekreftet overgangen på sine nettsider. Kort tid senere gikk dog NFFs sider ned for telling, slik at bekreftelsen forsvant.

Nå melder altså TV 2 at overgangen har funnet sted.

Innreisekarantenen skal være sonet, alle formaliteter ryddet av veien og kontrakten signert. Dermed er det bare offentliggjøringen av overgangen som mangler, noe TV 2 mener sannsynligvis vil finne sted tidlig neste uke.

Dermed blir Risa lagkamerat med landskvinne Maria Thorisdottir, som kom til United fra Chelsea i januar.

Midtbanespiller Risa kommer til United med fortid fra Arna-Bjørnar, Kopparbergs/Göteborg og Sandviken, som hun signerte for før 2021-sesongen.

Det ble et kort opphold, ettersom klubben og spilleren ble enige om å terminere kontrakten tre kamper inn i sesongen. TV 2 skriver at avtalen mellom bergenslaget og Risa tok forbehold om at 26-åringen ville få dra til United om muligheten åpnet seg for det, noe som skal ha vært årsaken til den tidlige termineringen.

Risa står med 33 kamper for det norske landslaget.

Powered by Labrador CMS