Slik blir nye united.no

Nye united.no er under utvikling. Les hva som skjer, gi din tilbakemelding eller kom med ditt ønske her.

Publisert Sist oppdatert

Kjære medlemmer!

Som Skandinavias største supporterklubb ønsker vi også å være den beste og mest profesjonelle supporterklubben!

Vi har derfor gjennom hele høsten jobbet med planer for en omfattende utvikling av united.no, forbedring av vårt tjenestetilbud på nett og ikke minst utvikling av nye digitale tilbud som skal være relevante for deg som er glødende opptatt av Manchester United. Målet er et nytt, tidsriktig og solid tilbud tilpasset behovene til våre 45.000 medlemmer. I dette arbeidet trenger vi hjelp fra dere!

Vi trenger kommentarer, korrektiver, nye forslag og andre innspill som kan være med på å styre utviklingen i riktig retning.

Det er mye som skal skje, og nettopp og utviklingen vil gjøres i flere faser gjennom hele 2013 og inn i 2014. For å begynne med det grunnleggende:

Vi tar med oss vårt digitale flyttelass og bosetter oss på helt nye plattformer, både hva gjelder publiseringssystem (WordPress), ny nettbutikk (Magento), og ny innlogging med nye profilsider og tjenester for deg som bruker. Dette grunnleggende arbeidet er vi allerede i gang med. Planen er å lansere united.no i ny drakt i slutten av februar/begynnelsen av mars neste år. Deretter vil det fortløpende komme nye tjenester og tilbud på united.no i hele 2013 og et godt stykke inn i 2014.

Vi vil kjøre en åpen prosess. Det betyr at vi deler skisser og nye tjenester underveis slik at dere kan pøse på med tilbakemeldinger, primært gjennom Facebook (klikk her for å gi tilbakemelding) som vi aktivt kommer til å bruke i dialogen rundt utviklingen, men bruk gjerne også forum og e-post.

Hva vil skje i fase 1?

  • Nytt design på united.no. Innholdet fra dagens nettsider flyttes med over på ny side.

  • Nye mobilsider

  • Ny nettbutikk

  • Nytt forum-system. Innholdet fra dagens forum flyttes med over på ny side

  • En felles innloggingsløsning for alle supporterklubbens tjenester (medlem, butikk, forum). Vi skifter mest sannsynligvis til å bruke e-post i stedet for medlemsnummer som brukernavn for å logge inn.

Disse endringene vil gjøre det enklere å kommentere og delta i diskusjoner. På profilsiden vil det bli mulig å fornye medlemskap og gå over til kortbetaling. Nettbutikken vil få et stort løft; både i forhold til design, brukervennlighet og sortiment. Det ligger også i kortene at vi ønsker å tilpasse både innhold og tjenester inn mot ulike sosiale medier for å speile Manchester United på en bredest mulig måte.

Hva vil skje i fase 2?

I fase 2 vil det komme en rekke nye tjenester som vi gleder oss mye til – blant annet:

– Ny livetjeneste som vi har som mål at skal bli best på dekning av kampene til United. Samtidig skal dere kunne bli oppdatert på resultatene også i andre kamper.

– Ny statistikkløsning. All statistikk på spillere og kamper som er relatert til United vil presenteres i ny og bedre form.

– Ny bookingmotor for kjøp og bestilling turer til Manchester og Old Trafford. Denne vil bli testet gjennom våren 2013

– Flere communitytjenester er under planlegging, som for eksempel bedre deling av bilder og video fra medlemmene.

Det ligger også i kortene at vi kommer til å se på medlemsmodellen vår, for å kunne tilby mer relevante medlemskapstyper, som er tilpasset det nye tilbudet. Her ønsker vi selvsagt å tilby dere muligheten til å lese US digitalt uavhengig av hvilken dings du bruker.

Apper og mobile tjenester er et annet område vi ønsker å utvikle det kommende året. Vi har en del tanker rundt dette, men regner også med at mange medlemmer har gode ideer til relevante tjenester. Vår oppfordring er derfor at dere gir oss mest mulig innspill. Flere gode ideer betyr et bedre resultat!

Så delta på vår Facebook-side (klikk her for å gi tilbakemelding) eller send gjerne en mail direkte til [email protected].

Har du ikke Facebook-konto, kan du også komme med din tilbakemelding i kommentarfeltet nederst på denne siden.

Powered by Labrador CMS