anbbr

Tre poeng i serieåpningen

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld var det endelig klart for Uniteds første seriekamp i Premier League. United møtte Wolverhampton på hjemmebane og tok med seg tre gode poeng etter scoring fra Raphaël Varane.

På Old Trafford møttes to lag som virkelig var sultne på seier. Det kom utallige målsjanser fra begge lag. United kan takke André Onana som gjorde en strålende figur i mål og holdt nullen i sin Premier League-debut.

Etter store muligheter fra begge sider, satt ballen endelig i mål for hjemmelaget. Raphaël Varane scoret Uniteds første mål for sesongen. Et mål som gir United tre viktige poeng og en god start i Premier League-sesongen. Uniteds midtstopper headet ballen inn på et innlegg fra Aaron Wan-Bissaka.

Foruten det fantastiske målet til Varane, leverte mange av Uniteds store stjerner en generelt dårlig kamp. Marcus Rashford, Bruno Fernandes og Alejandro Garnacho er blant spillerne som kan si seg lettet over at poengene ble sikret, tross dårlig spill.

Fansen ble holdt godt på pinebenken da det seks minutter på overtid skulle sjekkes for mulig straffe til Wolverhampton. Onana kom for sent ut på en høy ball og felte Sasa Kalajdzic. Heldigvis for hjemmelaget ble det ikke dømt til straffe, og kampen endte 1-0.

Powered by Labrador CMS