– Lukaku ute, men alle de andre «skadde» tilbake?

Mannefall til landskampene, men trolig sterkt lag mot Watford.

Publisert Sist oppdatert

Det gjenstår åtte Premier League-kamper og minst to Champions League-kamper for United denne sesongen.

Med landslagspausen endelig bak oss er det nå alt skal avgjøres, og da trenger Ole Gunnar Solskjær også sine beste menn.

De fleste av spillerne har vært ute med småskader den siste tiden, men ifølge The Telegraph er de fleste av stjernene forventet tilbake mot Watford.

Anthony Martial, Romelu Lukaku, Luke Shaw, Marcus Rashford og Nemanja Matic måtte alle trekke seg fra sine respektive landslag etter at de først ble tatt ut, men ifølge journalist James Ducker håper Ole Gunnar Solskjær at minst fire av dem er klare til lørdagens kamp.

Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst skriver imidlertid at Lukaku kan miste ytterligere to uker med spill fordi han trenger mer hvile for foten sin. Spissen var ute mot Wolves rett før landslagspausen, møtte til tjeneste for Belgia, men ble så sendt tilbake igjen – selv om landslagstrener Roberto Martinez i forkant av samlingen hadde gitt uttrykk for at Lukakus problemer var en av type som kanskje betød at han var raskt tilbake på banen igjen.

TILBAKE? Begge disse kan fort bli å se mot Watford.

Fra før av er det kjent at Ander Herrera gjorde comeback rett før landslagspausen, slik at han burde være klar. Det samme gjelder Jesse Lingard, som også spilte mot Wolverhampton, selv om han da allerede hadde fått fri fra landslaget grunnet sine problemer tidligere i mars.

Ashley Young var suspendert mot Wolverhampton sist, men er også forventet tilbake.

Victor Lindelöf og kona Maja Nilsson ble foreldre til en sønn i landslagspausen, men svensken er tilbake på treningsfeltet og burde sånn sett være mer enn klar for Watford-kampen.

Det har heller ikke kommet rapporter om skader eller smeller på de United-spillerne som faktisk var i aksjon i landslagspausen, og sånn sett så burde situasjonen i stallen være ganske så bra nå før innspurten i 2018/19-sesongen.

United møter Watford hjemme lørdag klokka 16, Wolverhampton på bortebane tirsdag kveld, før det så er frihelg og totalt åtte dager fra Wolves-kampen til hjemmekampen mot Barcelona i Champions League.

Se oppdatert terminliste her – også med bekreftede sommerkamper.

Powered by Labrador CMS