Ny kostbar uavgjort på Old Trafford

1-1 og to ferske skader ble fasit mot Swansea. Vi fulgte kampen.

Publisert Sist oppdatert

United: De Gea, Shaw, Bailly, Blind, Young, Carrick, Herrera, Lingard, Rooney (Capt) Martial, Rashford.
Benk: Mata Mata, Romero, Mkhitaryan, Valencia, Darmian, Tuanzebe, McTominay.

Swansea: Fabianski; Naughton, Mawson, Fernandez, Kingsley; Carroll, Britton, Ki; Ayew, Llorente, Sigurdsson.
Benk: Nordfeldt, Amat, Olsson, Cork, Fer, Montero, Borja Baston.

LIVE:

90+6: United har mye ball, men klarer ikke utnytte det. Det ebber ut i et nytt kostbart 1-1-resultat for Uniteds del.

90+4: Rashford kolliderer med Alfie Mawson, som blir liggende. Tiden går .

90+3: United vinner corner!  Martial nære scoring, Swansea får avverget. Corneren slås i klypene på Fabianski, og det går mot poengdeling nok en gang på Old Trafford.

90+2: Mkhitaryan felles bakfra. Gult kort, skulle man kanskje tro, men dommeren vinker spillet videre.

90+1: Det legges til seks minutter.

90: Nytt farlig frispark fra Swansea. Sigurdsson prikker Llorente som får stå dønn alene på fem meter. Spanjolen bommer på ball. Utvilsomt kampens største mulighet, utover de som har blitt scoring.

85: Stor sjanse for Lingard! Får heade ganske fritt på bakre stolpe og i retning krysset. Fabianski har skjøvet over og henter ned ballen oppe ved nærmeste kryss.

81: United gjør sitt siste bytte. Målscorer Wayne Rooney erstattes med Henrikh Mkhitaryan.

79: Frispark fra svært farlig Sigurdsson-hold. Den sitter i krysset. 1-1. Herrera går ned på streken i ekte FIFA-stil, men går ut igjen. Islendingen brenner frisparket akkurat i det hjørnet der Herrera stod.

74: Fint United-spill og Valencia brenner til! Knallhardt fra ecuadorianeren, men Fabianski er på pletten og får dyttet ballen unna. Ballen spretter heldig for Swansea som får kontret, Sigurdsson forsøker seg fra 16 men blåser ballen over!

73: Blir han skadet umiddelbart der da? Martin Olsson altfor sent og tøft i duell med Young og får engelskmannen oppå seg. Ser bare ut til å ha vært en smell, og han går helt normalt nå.

72: Martin Olsson er mannen som erstatter Jefferson Montero for Swansea.

70: Denne kampen koster dyrt for begge lag. Også Montero ser ut til å måtte gå av banen med skade, like etter at han har kommet innpå.  

65: Spillerbytte for Swansea. Jefferson Montero kommer inn med hurtighet på kanten for Swansea. Ut går Leon Britton.

63: Rashford drar seg fri og slår bra inn mellom forsvar og keeper. Det er imidlertid ingen som er i riktig område i feltet. Herrera klager på at han ikke fikk ballen på hjørnet av 16-meteren.

62: Bra forsøk fra Martial! Drar seg inn i banen og avslutter med sin svakere venstre fot. Går via, og Fabianski gjør faktisk en strålende redning der når han får satt frem en fot og avverget. Returen er farlig, men Swansea er først på ballen og får klarert.

60: Han greier ikke spille videre. Skadekrisen forverres. Darmian kommer inn på stopperplass sammen med Blind. Samtidig spillerbytte hos SwanseaSung-yueng Ki går ut, Leroy Fer kommer inn.

58: Bailly tilbake på banen igjen. Halter litt, men ser ut til å kunne spille videre. Spørsmålet er om ikke det gjør vondt verre til etter kampen.

55: Bailly blir liggende.  Er det enda en skade da? Så ut til å pådra seg smellen under en mislykket takling på Fernando Llorente, og peker på ankelen.

48: Bra mulighet for United og Rooney! Wayne Rooney avslutter i retning mål, keeper og Swansea-forsvaret er utspilt, men Martial blokkerer 2-0! Den hadde gått rett i kassa, den, hvis ikke lagkameraten hadde stått i veien. Svært uheldig for Martial og Rooney, som tar det hele med et smil. Litt irriterende var det dog.

46: Kampen er i gang igjen! Det står altså 1-0 på Old Trafford, etter scoring av Wayne Rooney. Lagene stiller uforandret etter pause. United heldige som leder, Swansea har vært fullt på høyde. La oss håpe de røde har fått seg en oppstrammer i pausen.

1. Omgang:

45+4: Rooney setter straffesparket i mål! Kapteinen er sikker som banken i det han sender Fabianski til venstre og setter straffen helt inne ved stolperota til høyre. 1-0!

45+3: United får straffespark! Reprisene viser muligens at Rashford er litt heldig der, for det ser ut til at oppsøker hendene til Fabianski. Sisteskansen trekker til seg armene og hadde ikke truffet Rashford der dersom ikke Rashford hadde aktivt oppsøkt dem.

FILMER HAN HER? TV 2-studio slo fast at Rashford filmet seg til straffe mot Swansea. Vi er litt mer i tvil. Fasit er uansett 1-0!

45+1: Martial setter fart og får lagt inn. Farlig den, men han slår på Rashford som er førstebevegelse istedenfor Rooney som kommer alene 45 grader ut.

44: Lingard legger inn en søknad om gult kort, og får søknaden innvilget. Takler med knottene først etter et litt langt touch, men ikke stygt nok til å få rødt.

43: Bra forsøk fra Lingard. Fyrer fra rundt 25 meter og ballen ser ut til å være på vei mot lengste kryss, men den skrur seg utenfor Fabianskis stenger.

41: Martial, et av Uniteds få lyspunkter denne omgangen, får seg en smell i en hodeduell og blir liggende. Kommer seg på beina igjen. 

36: Tøff duell mellom Rashford og Fernandez. Sistnevnte blir liggende, men er på beina igjen nå.

34: Rooney gjør en glimrende jobb og vinner ballen på Swanseas halvdel. Prøver å tre gjennom Rashford, men ballen klareres til hjørnespark. Rashford tar.

31: Blind forsøker å sett Ayew i offside. Det lykkes han ikke med, og Ayew er plutselig alene med de Gea fra skrått hold. Spanjolen redder det knallharde skuddforsøket, men må gi retur. United får heldigvis avverget. Bra mulighet det, for gjestene.

30: Martial skaper en sjanse ut av ingenting! Han er utrolig lei å møte, franskmannen, når han setter på turboen. Parkerer Naughton, skjærer inn og får skutt fra favorittposisjonen innenfor hjørnet av 16. Den går midt på Fabianski, som gir en liten retur. Lingard lukter, men sisteskansen snapper ballen først.

28: United har ball, men Rooney slår en av mange umotiverte og upressede feilpasninger fra United denne søndagen. Lingard følger opp minuttet senere med en ny grov feilpasning. Mourinho sender Mata og to andre i oppvarming, mest sannsynlig for å gjøre det tydelig at han ikke er fornøyd med det han ser ute på matta her.

26: Young lager frispark på skuddhold for Gylfi Sigurdsson. Han tester de Gea, men spanjolen har få problemer med å ta den. Forsøker å sette i gang kjapt, men kaster rett til Swansea.

25: Martial drar av Naughton på lekkert vis og forsøker å finne Rooney i boksen. Det blir lettlest, siden det kun er ett løp der inne. Fernandez får blokkert.

17: United får sin første mulighet! Strålende gjennombruddspasning fra Martial i retning Lingard, som avslutter på volley fra fem meter. Han treffer ikke nok ball, og Fabianski får avverget med en kjemperedning! United tar tak i kampen igjen.

15: United kjører kontra etter corneren. Leon Britton ser seg nødt til å felle Marcus Rashford som fosser fremover langs høyresiden, og får gult kort.

14: Swansea får en kjempesjanse etter innkastet! En presis ball til Llorente, som bruker Bailly som rundingsbøye og får plutselig skutt fra hjørnet av 5-meteren. De Gea avverger med en glimrende enhåndsredning, og United får såvidt lempet ballen noen centimeter bort fra målet. Det blir klabb og babb og ender med corner.

13: De Gea er upresset på et enkelt tilbakespill fra Daley Blind. Forsøker å finne Valencia, men sparker ballen ut til innkast.

12: Det er kun ett lag ute på Old Trafford denne søndags formiddagen. Dessverre er det gjestene. Fullstendig enveiskjøring, og Ayew får en nestenmulighet fra 8 meter. Bailly er på pletten og får blokkert.

10: Spillerbytte Manchester United. Luke Shaw erstattes med Antonio Valencia.

8: Luke Shaw sitter nede på gresset. Det ser ut til at han er skadet, Valencia i oppvarming. Hva som har skjedd med venstrebacken er virkelig ikke godt å si, for det meste av spillet har foregått på Uniteds høyre side… må være en strekk?

6: Søndagens første avslutning kommer fra Swansea. Ki skyter fra spiss vinkel etter å ha blitt spilt fri inne i Uniteds 16-meter. Ballen går en drøy meter over mål. Utspillet fra de Gea snappes opp av Swansea, som fortsetter å ha ball.

5: United sliter med å få tak i ball. Og de gangene de røde djevlene har gjort det, sentrer de rett tilbake til Swansea. Ruskete åpning fra vertene.

4: Rashford lurer Swansea-forsvaret og løper inn bak på en lang ball. Fabianski med aldeles glitrende keeperspill i det han kommer ut på 16-metersstreken og får avverget faren.

2: United presser Swansea høyt, men selger seg langs sidelinja og Swansea får enkelt spilt seg fri. Kommer seg inn i Uniteds 16-meter, men der er Bailly og får avverget. Ivorianeren spiller for øvrig med bandasje på armen, og har muligens fått seg en smell i håndleddet i løpet av uka.

1: United tar avspark! Ashley Young slår langt umiddelbart, men det går utover dødlinja.

0: Mourinho i spillertunnelen: 

– Vi prøver å rotere. Rooney, Young, Lingard og Shaw spilte ikke forrige kamp. Så vi har i det minste fire spillere som er 100% til denne kampen, sier han.

McTominay med i troppen for første gang: Axel har allerede vært med en del kamper, Scott første gang nå. For dem er det en god erfaring, selv om de ikke er på laget. Alltid en god erfaring. Vi prøver å få dem til å være forberedt til å hjelpe oss når som helst. Mata er også tilbake på benken, noe som hjelper oss mye nå, sier Mourinho.

– Paul blir også klar til neste søndag, tror jeg, sier han videre.

Kampstart klokken 13.00. Kampen vises på TV2 Sport Premium/TV2 Sumo i Norge, 6’eren/Viaplay/Dplay i Danmark og Viasat Sport Premium/Viasat i Sverige.

Vi følger også så klart oppgjøret LIVE her på united.no!

Powered by Labrador CMS