– Ligner på United fra forrige sesong

Avisrunden: Dommerkritikken fører ikke frem, mener avisene på balløya.

Publisert Sist oppdatert

United-året endte med nok et poengtap, og her samler vi en liten oversikt over hva avisene i England mener om akkurat det.

MEN: – United har ikke fikset sitt største problem

Samuel Luckhurst skriver i lokalavisen at United-fansen nok håpet at poengtap, elendige avslutninger og en stadig nedadgående tabellplassering ikke ville forfølge laget denne sesongen, men slik har det blitt.

– De må være forsiktige. United mistet 2.plassen for første gang denne sesongen, Liverpool valser over lag og Tottenham har funnet tilbake til formen. Topp-fire-plassering er langt fra sikkert, skriver Luckhurst.

Henrikh Mkhitaryan hadde ingen stor kamp mot Southampton.

Luckhurst minner også om at United hadde lignende tendenser forrige sesong, men nå har vi heller ikke Europaligaen å lene oss på.

Henrikh Mkhitaryans opptreden får også en liten oppmerksomhet.

– Noen vil kanskje mene at Mkhitaryan fikk en vanskelig oppgave som venstreving, men det rettferdiggjør ikke den elendige førstetouchen, pasningene eller de dårlige innleggene. (…) Den eneste overraskelsen var at han fikk fortsette 15 minutter etter hvilen, skriver Luckhurst.

LES OGSÅ: – Må finne tilbake til vinnermentaliteten

Telegraph: – United overskygges av City

Sam Wallace skriver at United ser ut som de har gått i vinterdvale – og mannen ved roret ser ikke ut til å vekke de.

– Hvis City slår Palace på søndag, så vil ledelsen ned til United være 17 poeng etter 21 kamper spilt – en ydmykelse for et United-lag som er vant til å spasere forbi byrivalen sin, skriver Wallace.

Wallace poengterer også at Mourinho – igjen – brukte energi på en straffesituasjon som ikke gikk hans vei, men at den ene situasjonen absolutt ikke var årsaken til at laget hans ikke vant oppgjøret.

– De (United) fremstår som en slapp gjeng. Trege i angrepsfasen og tidvis helt åpne i forsvar, noe som førte til at De Gea igjen måtte varte opp med flere gode redninger.

Guardian: – Ikke skyld på dommeren, José

Jamie Jackson trekker også frem kritikken rettet mot Craig Pawson, og mener at dommer-kritikken ikke hjelper Mourinhos sak på noen måte.

– Mourinho mente at straffesituasjoner var grunnen til at United ikke vant kampene mot Leicester og Burnley, men faktum er at laget har snublet ned til 3. plass helt på egenhånd, skriver Jackson.

Powered by Labrador CMS