– Moro å være involvert

Will Keane nyter å være en del av United-laget i USA.

Publisert Sist oppdatert

Tvillingene Michael og Will Keane fikk begge spille hele 2.omgang mot Roma i treningskampen på lørdag. Keane-brødrene er begge fra Manchester og vet godt hva det betyr å spille for Manchester United og Will Keane nøt godt av de 45 minuttene.

– Det var moro å være involvert i min første kamp og det var en god treningsøkt. Vi var skuffet med de to målene vi slapp inn i 2.omgang, men det var godt å få prøvd seg mot Roma og jeg er sikker på at vi vil dra fordel av dette, sa han til Manutd.com.

– Før jeg kom innpå snakket manageren til meg om formen på laget og hvor han ville ha meg med og uten ball. Han fortalte meg at jeg måtte strekke laget fordi det var mye bakrom og jeg prøvde å gjøre det hver gang jeg fikk muligheten.

Keane debuterte for Manchester United mot Blackburn i 2011, men har siden da kun spilt for reservene og vært på diverese utlånt, forrige sesong i QPR.

– Når du spiller for Manchester United vil du alltid prøve deg mot de beste. Vi har fått sjansen til det og det kommer til å gi oss en fordel ved begynnelsen av sesongen. Vi er alle spente og klare til å møte den utfordringen.

KEANE: Her mot Somma.
KEANE: Her mot Somma.

Keane har hard konkurranse på topp fra Wayne Rooney, Robin van Persie, Danny Welbeck og Javier Hernandez og nyter å spille med så mange stjerner. Nå ser han frem til resten av turneen.

– Det er virkelig moro å spille med forskjellige spillere og uansett hvem du spiller med på dette laget er det mye kvalitet. Jeg nyter hver eneste sjanse jeg får til å spille med Chicharito på topp. Han er, som alle andre, bra å spille med. De alle gir mange komplimenter, så det er var en god opplevelse.

– Turneen har virkelig vært en god erfaring og jeg var glad jeg fikk sjansen mot Roma. Jeg føler meg bedre nå for å trene hardere i den andre uken av turneen. Det har vært bra å jobbe med manageren og hele støtteapparatet og jeg vil bare presse på og trene hardt nå, avsluttet Keane.

Powered by Labrador CMS