– Trippeldrømmen lever

AVISRUNDEN: Engelske aviser spør seg om Nani reddet karrieren på Old Trafford med superinnhoppet mot Reading.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News

Manchesters egen avis skriver at United måtte jobbe hardere enn forventet for avansement til kvartfinalen i FA-cupen på bekostning av Reading, men at to mål på tre minutter sørget for at jobben ble gjort. Skaden på Phil Jones gjorde at seieren ikke smakte så godt som den kunne ha gjort. På spillerbørsen får David de Gea (8) skryt for å opprettholde Madrid-formen, Nemanja Vidic (8) var eksepsjonell i lufta, mens Nani (8) inspirerte med sitt energiske innhopp. Ellers får Alexander Büttner 7 og resten 6, bortsett fra Ashley Young som får 5.

The Guardian

Manchester Uniteds drøm om å repetere trippelbedriften i 1999 lever, selv om det fortsatt er langt igjen, skriver Jamie Jackson.Nemanja Vidic var solid i luftspillet og sørget for å renske unna alle farlige dødballer som United til de grader fikk smake på i 4-3 thrilleren på Madejski i desember.

Daily Mail

Bedre enn i 1999? Ikke ifølge denne kampen, mener Chris Wheeler. Han mener prestasjonene verken var overbevisende eller spesielt gode, slik det gjerne har vært for United denne sesongen. Likevel skriver han at det utvilsomt er en bred og sterk tropp Sir Alex Ferguson rår over, og at laget innehar en besluttsomhet som trinn for trinn gjør at laget nå øyner en ny trippel.

The Sun

Englands største avis skriver at Nani håper at dette blir kampen som skal få karrieren hans på Old Trafford på rett kjøl igjen med både scoring og målgivende. Fremtiden er usikker etter at han ble totalt utelatt fra troppen i Madrid, i tillegg til at Uniteds nyeste signering i Wilfried Zaha kan bety slutten for portugiserens tid i Manchester. Prestasjoner som mot Reading gjør at avisen lurer på hvorfor United nøler med å tilby Nani ny kontrakt, men at vingens ustabile prestasjoner frustrerer.

The Telegraph

Mark Ogden skriver at Ferguson kjenner verdien av et godt innbytte og at Nanis innhopp mot Reading fort kan bli et av de skotten vil trekke frem dersom det skulle bli en ny trippel. Selv om kampen ikke var like viktig som for eksempel Nou Camp, snudde portugiseren kampen. Ogden skriver også at atmosfæren på Old Trafford bar preg av et lite antiklimaks etter dramaet i Madrid og at laget aldri klarte å virkelig nedkjempe Brian McDermotts lag.

Powered by Labrador CMS