– Oppfyllelse av en drøm

Reading-spiss og United-fan Adam Le Fondre, sier at det nærmest vil føles uvirkelig å løpe ut på Old Trafford for å møte favorittklubben.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg kan nesten ikke vente med å få spille på Old Trafford, sier han til Readings hjemmeside foran mandagens 5. rundekamp i FA-cupen.

– Alle snakker om at det blir tøft for oss, men jeg gleder meg bare til å møte Manchester United. At jeg selv er fan av klubben vil bare bidra til å gi meg et ekstra løft. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste, og forhåpentligvis score mot dem igjen!

Scoret mot Lindegaard

Ja, for den 26 år gamle Stockport-fødte spissen har allerede overlistet United-forsvaret én gang. Det skjedde i det elleville Premier League-møtet mellom klubbene på Madejski den 1. desember.

Da fikk han uforstyrret gå i været på en corner, og stanget ballen forbi Anders Lindegaard. Til slutt fikk ikke scoringen annet enn akademisk betydning ettersom United vant oppgjøret 4-3. For Le Fondre var det imidlertid en opplevelse bare å få navnet sitt på scoringslisten mot barndomsheltene.

Mandag kveld håper den målfarlige Reading-spissen å gjenta bedriften. Han er allerede oppe i 12 scoringer denne sesongen, så United-forsvaret bør holde seg på tå hev om det ikke skal risikere å bli overlistet igjen. For Adam Le Fondre har bevist at han kan være en håndfull for enhver motstander, og vel så det.

P.S. Som syvåring spilte Adam Le Fondre for Manchester Uniteds U9-lag. Han trente med klubben i seks uker og scoret til og med hattrick i en testkamp.

Klubben mente imidlertid at han var for lat av seg, og lot ham gå.

Powered by Labrador CMS