Med en høne å plukke

Reading-forsvarer Adrian Mariappa har utelukkende dårlige erfaringer fra tidligere møter med Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Som tidligere Watford- og nå Reading-spiller, har Mariappa stått overfor Sir Alex Fergusons mannskap ved tre anledninger. Samtlige ganger har det resultert i fire baklengsmål.

I 2006/07-sesongen mistet han Watfords 1-2-nederlag på Vicarage Road, men da klubbens hans møtte United på Old Trafford få måneder senere, i januar 2007, var han en av de elleve «vepsene» som måtte rusle av banen etter 0-4.

Ytterligere noen måneder senere, i april, møttes de to klubbene til semifinaleoppgjør i FA-cupen på nøytrale Villa Park. Igjen slapp Watford inn fire, da United avanserte til finalen med en klar 4-1-seier.

Og som om ikke dette skulle ha vært nok:

Da United besøkte Mariappas nåværende klubb, Reading, på Madejski Stadium for to og en halv måned siden, gikk det akkurat som han etterhvert har blitt vant til. Selv om han og lagkameratene tok ledelsen to ganger i løpet av den første halvtimen, og til og med scoret tre ganger, så scoret United selvfølgelig fire og vant kampen 4-3.

I en kommentar i lokalavisen Reading Chronicle sier Mariappa følgende:

– Jeg har aldri vunnet mot Manchester United, men det skal jeg nå forsøke å få gjort noe med. Det blir en stor anledning for alle, og i cupen skjer det overraskelser; det vet vi.

Uavgjort mot Chicharito & co.

Javier Hernandez vil ventelig få en etterlengtet sjanse når Reading dukker opp på Old Trafford. I så fall vil «Den lille erten» fort kunne by på problemer for Adrian Mariappa & co. – større problemer enn i forrige ukes VM-kvalifiseringskamp for Mexico mot Jamaica. Der stilte Mariappa opp for øyboerne, sammen med sine Reading-kamerater Jobi McAnuff og Garath McCleary. Og de gjorde det med stor suksess. Svært overraskende klarte jamaicanerne å stå imot både Chicharito og lagkameratene hans, og kunne til slutt gå av banen med 0-0 og ett poeng i trillebagen.

– Det var artig å møte Hernandez for første gang, så nå vet jeg hvordan det er. Han er livlig inne i boksen og han skapte noen sjanser. Men keeperen vår hadde en god dag. Vi er imidlertid nødt til å luke ham bort dersom han spiller mot oss på Old Trafford, avslutter en revansjesugen Mariappa.

Powered by Labrador CMS