Ando er på hugget

Klar på at United for all del ikke må ta lett på Readings FA-cuputfordrere.

Publisert Sist oppdatert

United går utvilsomt til mandagskveldens hjemmekamp som store favoritter mot sine gjester fra Reading. Likevel, kampen skal spilles først, og «cup er cup» – som en eller annen har klart å gjøre til et ordtak.

Og Anderson, Uniteds snart 25 år gamle brasilianske midtbanespiller, er fullt klar over faren som ligger i å undervurdere en såkalt «underdog».

– Mange vil hevde at dette blir enkel match for United. Men det finnes ingen enkle kamper. Alle må gjøre jobben og spille bra om vi skal klare å ta oss videre, sier han til kampprogrammet United Review, ifølge ManUtd.com, og peker på noe vesentlig:

– Alle som kommer hit spiller som om det skulle være deres siste kamp. Så betydningsfullt er det for andre klubber å møte United på Old Trafford. Det gjør det jo desto tøffere for oss, men på den annen side vet vi at det er nok kvalitet i laget til å gå seirende ut av møter med hvem som helst.

Hardt kampprogram = Bra

At United, som følge av at laget fortsatt henger med i tre turneringer, har et mer anstrengende kampprogram enn sine konkurrenter, spiller ingen rolle for Anderson Oliveira. Tvert imot, mener han at det fører med seg fordeler.

– Etter min mening er det viktig å ha to, tre viktige kamper i uken, for det gir sjefen muligheten til å gi alle spillerne sjansen.

– Det kan være tøft å ikke spille på, la oss si, to uker, for da er du nødt til å prestere på ditt beste nivå når du først får sjansen. Men uten skikkelig kamptrening er det vanskelig.

– Derimot er det en fordel for spillerne å være involvert i store kamper, og kampen mot Reading er både stor og viktig. Vi vet at vi har gode muligheter til å vinne FA-cupen denne sesongen, og vi kommer til å gjøre vårt beste for at så skal skje, forsikrer Ando.

Powered by Labrador CMS