– Alle vet hvor god Nani er

Anderson takker portugiseren for at håpet om trippelen fortsatt lever.

Publisert Sist oppdatert

De har begge hatt sine opp- og nedturer i United-trøya etter at de kom fra Portugal til Manchester i 2007. Og mot Reading fikk både Anderson og Nani sårt tiltrengt spilletid.

– Alle vet hvor god Nani er, sier Anderson til MUTV.

– Jeg vet at han ikke alltid spiller, men når han er på banen så er han viktig for laget. Han vant kampen for oss og var veldig viktig.

FA-cupkampen mot Reading ble av mange regnet som en enkel match for et United-lag med åtte endringer fra forrige kamp mot Real Madrid. De røde måtte imidlertid jobbe lenge før ballen omsider fant veien til nettmaskene.

– Det var en tøff kamp. Sjefen plukket ut et annet lag og spillerne må være klare for alt. Men vi gjorde jobben og vant kampen, og det er det som teller, fortsetter brasilianeren.

– Hver kamp er tøff fordi alle vil spille mot oss og alle ønsker å slå oss.

Om sjansen for å ta trippelen sier 24-åringen følgende:

– Det kan skje. Det har skjedd én gang og det kan skje igjen. Vi har godt lag og hvis alle er fokuserte og konsentrerte kan vi vinne alt.

Og selv om FA-cupen kanskje er den minst profilerte av de tre turneringene United kjemper i, betyr ikke det at den nedprioriteres.

– Hver turnering er viktig. Det ville vært fantastisk for meg å si til min familie og mine barn at jeg har vunnet FA-cupen med Manchester United.

Powered by Labrador CMS