– Smellen med linjemannen var ingen unnskyldning

Alexis Sánchez om den mye omtalte krasjen.

Publisert Sist oppdatert

Alexis Sánchez hadde ikke noe godt innhopp mot Paris St. Germain, men etterpå ble det klart at han krasjet med linjemannen – og også av den grunn skulle være usikker til mandagens kamp mot Chelsea.

Chileneren er imidlertid klar igjen, og gjenforteller nå hva som skjedde overfor manutd.com.

– Jeg varmet opp på sidelinjen, og jeg varmer alltid opp på akkurat den siden fordi det ikke er noen linjemenn der, begynner han.

– De bytter imidlertid side til Champions League-kampene, og jeg stoppet for å tøye mens jeg skulle kikke litt på kampen. Vi hadde en overgang, jeg kikket opp og plutselig sa det bang.

– Jeg skulle akkurat til å komme innpå fordi det virket som om Jesse Lingard slet, men smerten var uutholdelig. Jeg sa til meg selv «Lingard er skadet, jeg skal innpå og så har jeg også blitt skadet. Dette kan ikke skje».

SKUFFEDE: Alexis Sánchez og United etter tapet mot PSG.
SKUFFEDE: Alexis Sánchez og United etter tapet mot PSG.

– Jeg gikk inn i garderoben, og de fikk jobbet litt med beinet mitt der og da. Det er imidlertid ikke noen unnskyldning. Nå er det mer en anekdote om noe jeg aldri før har opplevd, og som selvsagt er veldig morsomt. Det er ok nå, det var også ok for meg å spille, og det var altså ingen unnskyldning for prestasjonen min. Smellen var hard, men det var helt fint for meg å bytte inn, sier han.

Les hele intervjuet på manutd.com – der han også snakker mye mer om PSG-kampen.

– Det var noe som skjedde mentalt på 0-1. Der og da skulle jeg ønske at vi kunne ta en timeout, som i basketball, å fortelle gutta at vi kan klare dette, vi kan snu kampen (…), vi er Manchester United.

Les også: Solskjær: – Sikker på at vi vil se det beste av Sánchez før sesongslutt

Powered by Labrador CMS