Skjermdump: V Sport
Skjermdump: V Sport

Lo av PSG-spørsmål: – Om de falt lett!?

Scott McTominay var ikke spesielt imponert over hvordan Neymar og de andre PSG-stjernene oppførte seg på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Akkurat som i Paris løste skotten oppgaven med å stoppe Neymar med bravur og lyktes med å frustrere brasilianeren.

Likevel var det Neymar og PSG som stakk av med alle poengene. 28-åringen scoret sitt andre mål på overtid etter at landsmann Fred var blitt utvist.

– Det var tøft. Det er vanskelig å akseptere med hensyn til hvordan de oppfører seg på banen, de dommeravgjørelsene som blir tatt og hvordan det ender. Det er ikke uten grunn at stemningen er som den er i garderoben nå. Det som skjer på banen er ute av vår kontroll, sa en tydelig skuffet McTominay i et intervju sendt på V Sport etter kampen.

Da reporteren ville vite om han synes PSG-spillerne falt for lett, måtte McTominay trekke på smilebåndet.

– Om de falt for lett!?

– Det er ikke fotball når lag spiller som det der. 

GODT KJENT: Scott McTominay og Neymar har hatt mye kroppskontakt i Champions League denne sesongen.
GODT KJENT: Scott McTominay og Neymar har hatt mye kroppskontakt i Champions League denne sesongen.

I kampen fanget TV-kameraene opp en diskusjon mellom Neymar og McTominay. TV-bildene viste at PSG-stjernen tok tak i McTominays edle deler, for å låne uttrykket til Ole Gunnar Solskjær.

Skotten ville imidlertid ikke avsløre hva som ble sagt.

– Det gikk fint. Han sa noen morsomme ting som jeg ikke kan si her. Det er sånn fotball er. Noen ganger blir folke sinte, men han er en strålende fotballspiller, sa McTominay.

Solskjær ønsket ikke å uttale seg om PSG-spillerne på pressekonferansen, men roste McTominay som holdt hodet kaldt i duellen med Neymar.

– Jeg vil ikke kommentere motstandernes spillere. Det er ikke min jobb. Mine spillere kjenner mine verdier, og de vet hva jeg ønsker av dem. Jeg ønsker meg ærlige spillere. Scott kunne gått ned da Neymar tok tak i hans edle deler, men det gjør han ikke. Jeg har sett lag her på Old Trafford tidligere som går lett i bakken, sa Solskjær.

I neste uke avgjøres gruppespillet når Manchester United møter RB Leipzig på bortebane. United går videre med alt annet enn tap.

– Vi var det beste laget hele kampen. Vi må bare holde på det positive momentet, sa McTominay.

– Hver kamp er en finale når du spiller for Manchester United. Vi må ta sjansene våre for å vippe marginene i vår favør.

INTERVJUENE NEDENFOR ER GJORT MED MUTV:

Powered by Labrador CMS