freddern3

Fred rett hjem fra Brasil – og mange spillere aktuelle for comeback

Publisert Sist oppdatert

Natt til onsdag var Alex Telles og Fred i aksjon for Brasil, mens Edinson Cavani spilte – og scoret – for Uruguay i den søramerikanske VM-kvalifiseringen.

LES OGSÅ: Scoret på brassespark

Det betyr at de bare hadde svært kort tid på å seg til å komme seg tilbake til Manchester fra Uruguay og Brasil for å rekke fredagens kamp mot Middlesbrough.

Fred – og trolig dermed også Alex Telles – kom seg imidlertid raskt tilbake til England, og torsdag formiddag la han ut et Instagram Story-bilde av at han kjørte inn på Uniteds treningsanlegg, Carrington.

Skjermbilde 2022-02-03 kl. 11.49.05

Dermed er han nok høyaktuell til en plass i troppen også mot Middlesbrough.

Fred satt jo på benken for allerede VM-klare Brasil i onsdagens kamp, mens han spilte samtlige 90 minutter mot Ecuador forrige uke.

Alex Telles spilte 90 minutter for Brasil natt til onsdag, slik at han kanskje hviles fredag.

United la torsdag ut treningsbildet fra denne uka, og de viser altså at Paul Pogba er tilbake i full trening.

Luke Shaw og Aaron Wan-Bissaka, som begge manglet like før vinterpause, er også i full trening igjen. Det samme gjelder Jadon Sancho, som manglet på grunn av personlige grunner (les: dødsfall i nær krets), for noen uker siden.

Unngutta Álvaro Fernández (back) og Shola Shoretire ble også observert på trening med førstelaget denne uka, noe som kan være en indikasjon på at de er aktuelle for fredagens kamptropp.

Ralf Rangnick kommer muligens komme inn på laguttaket i sin pressekonferanse 15.00 skandinavisk tid torsdag.

Powered by Labrador CMS