– Spiller fra start og vil bli i United uansett

Gode uker for Anthony Martial – og dermed også United.

Publisert Sist oppdatert

2018 har ikke vært Anthony Martials beste år i United.

God form rundt juletider 2017 og i januar 2018 ble satt til side til fordel for Alexis Sánchez da chileneren ankom Old Trafford i slutten av den måneden.

Etterpå har det lenge vært en Martial ute av form og tydelig utilpass som har fått enkelte sjanser, men uten å ta dem. Samtidig skal han ha ønsket seg bort fra United.

Nå har det meste imidlertid snudd.

Mot Newcastle sprudlet han i 2. omgangen og scoret da United kastet alt i angrep for å snu 0-2 til 3-2 – og lykkes med det.

Mot Chelsea snudde han kampen med sine to mål – bare for å bli fratatt æren av å bli matchvinner da London-laget utliknet i siste minutt.

– Har imponert

Franske RMC, som hele veien har vært ledende på Martial-nyheter, melder nå at Martial har fått beskjed fra José Mourinho om at han kommer til å spille fra start mot Juventus tirsdag kveld.

Uniteds trenerapparat skal være svært fornøyd med ham de siste ukene, men Mourinho tok ikke av da han snakket om franskmannen med pressen mandag.

– Martial er som laget. Hvis laget spiller bra, da spiller Martial bra. Det er lettere for individet å spille da – og motsatt. Martial har nå spilt i to kamper hvor laget spilte godt, og han har også vært god, sa United-manageren.

Samtidig skriver RMC også at 22-åringen nå vil bli i United selv om José Mourinho blir værende som manager.

Det er kjent at United skal ha gitt Martial flere kontraktsforslag, men uten at partene nå er blitt enige. Ifølge RMC så skal Martial-klanen imidlertid nå være klare til å skrive under.

Snart toppscorer

Siden Martial kom til United i 2015 er han klubbens mestscorende, med 40 mål. I United akkurat nå er det kun Juan Mata som har scoret flere.

Se hele lista over målene dagens United-spillere har scoret her.

Spanjolen har 41 scoringer, så det er godt mulig Martial tar over «toppscorertronen» blant nåværende United-spillere ganske så raskt.

Forhåpentligvis allerede mot Juventus tirsdag kveld.

Merk: Martials nåværende kontrakt går ut til sommeren, men det er opsjon på en forlengelse til 2020.

VIDEO: Hvorfor likte ikke Mourinho mandagens pressekonferanse?

Powered by Labrador CMS