Hadde med lekepistoler inn på Old Trafford

Manchester United starter en intern gransking for å finne ut hvordan en tilskuer kunne ta med seg to lekepistoler forbi sikkerhetsvaktene.

Publisert Sist oppdatert

Champions League-oppgjøret mellom Manchester United og Juentus var ikke mer enn drøye tre minutter gammelt før en mann i 40-årene klarte å ta seg inn på Old Trafford-gresset.

– Uansvarlig oppførsel

Tilskueren klarte å løpe nesten hele banen på langs før han ble pågrepet av sikkerhetsvaktene og ført ut av stadion.

MØTTE VEGGEN: Det var ikke bare banestormeren som skapte trøbbel for United mot Juventus. Juan Mata og Anthony Martial fikk en tøff kveld mot det italienske mesterlaget.

Nå viser det seg at mannen også hadde to leketøyspistoler i en pose ved setet der han satt, og Manchester United varsler nå en full intern gjennomgang av sine sikkerhetsrutiner for å komme til bunns i hvordan blemmen kunne skje.

En talsmann for United sier til blant andre BBC at sikkerheten til alle som ferdes på Old Trafford alltid kommer i høysetet.

– Å ta med lekepistoler inn på stadion er åpenbart en uansvarlig handling, men heldigvis ble ingen skadet av banestormerens handling. Sikkerheten til tilskuerne og de ansatte på Old Trafford har førsteprioritet og klubben vil umiddelbart iverksette en gransking, sier talspersonen.

Plastbombe og sovende turister

Manchester United praktiserer allerede meget strenge sikkerhetstiltak på Old Trafford i forbindelse med hjemmekampene.

I den siste hjemmekampen under Louis van Gaal ble Old Trafford evakuert etter funn av det man trodde var eksplosiver på et toalett. Dette viste seg senere  å være en gjenglemt plastbombe benyttet i en øvelse kort tid i forveien.

FULL GJENNOMGANG: United har startet en grundig gjennomgang av sikkerhetsrutinene etter at en mann i 40 -årene klarte å ta med seg lekepistoler inn på Old Trafford før han stormet banen like etter avspark.

Senere samme år klarte to turister å snike seg bort fra en omvisning og overnatte på stadion før en hjemmekamp. 

Natten før Michael Carricks testimoniakamp klarte også fire klatrere å ta seg ubemerket opp på taket av Old Trafford.

Manchester United er allerede under etterforskning av UEFA etter barnestormingen, og den episoden kommer på toppen av busskaoset i forbindelse med begge hjemmekampene i Champions League.

Etter å ha blitt bøtelagt for å ha ankommet Old Trafford for sent til kampen mot Valencia, valgte United å bo på Hiltons hotell ved cricketbanen Old Trafford. Men også der ble bussen stående fast i ettermiddagstrafikken i Manchester.

Det endte med at José Mourinho tok beina fatt og spaserte til stadion. 

Powered by Labrador CMS