– Det trengs et mirakel

Uniteds levnes ikke store forhåpninger om en plass i Champions League.

Publisert Sist oppdatert

The Telegraph:

– Langt inne på overtid headet Darren Bent inn et utlikningsmål som lamslo hele Old Trafford – til og med inkludert «syngeseksjonen» . Det var et hardt slag for David Moyes, hvis taktiske opplegg var altfor éndimensjonalt. Han stolte i alt for stor grad på breddeholderne, og gikk dermed rett i Rene Meulensteens felle, skriver Henry Winter, som mener at Wayne Rooney og innbytter Adnan Januzaj var de to eneste som utmerket seg.

“Det må bortimot et mirakel til for å redde en plass i Champions League.”

Henry Winter

– Det må bortimot et mirakel til for å ta igjen de ni poengene som er nødvendig for å redde en Champions League-plass, fastslår Telegraph-journalisten. Vel vitende at United har en historie fylt med vingspill og innlegg fra kantene, synes han at United overdrev noe voldsomt denne gangen. Ikke siden 2006 har Premier League vært vitne til at ett og samme lag har slått 81 innlegg, og her var det bare 18 som traff medspillere. Det, mener Winter, var å bokstavelig talt legge ballen i hendene på Fulham-keeper Marten Steekelenburg, og på hodet til midtstopper Dan Burn.

The Independent:

– Hvor skal man i det hele tatt begynne etter dette foreløpig siste bisarre karnevalet på Old Trafford, undrer Sam Wallace.
– Her hadde laget endelig funnet veien forbi den parkerte Fulham-bussen, og så rottet United-spillerne seg sammen og rotet bort seieren mot Premier Leagues bunnlag.

– Med Juan Mata, Robin van Persie og Wayne Rooney på laget, og en sterk benk blant annet bestående av Antonio Valencia, Adnan Januzaj og Javier Hernandez; hva kunne egentlig gå galt?
United dominerte da også med et ballinnehav på 75 %, men gang på gang ble det tydd til innlegg høyresiden, noe Fulham på forhånd visste at de kunne klare å forsvare seg mot. Bortelaget måtte til tider stole på flaks, mens United – slik vi har sett det mange ganger denne sesongen, tråkket rett inn i de utlagte fellene.

Daily Mail:

– For å si det enkelt, har denne sesongen vært intet mindre enn en katastrofe for Manchester United. Det er 19 år siden klubben sist mislyktes i å kvalifisere seg for Champions League, men nå må den ruste seg til å tåle en slik ydmykelse igjen, skriver avisens Ian Ladyman.

Avisens spillerbørs:

8: Rooney; 7: Carrick, Young, Januzaj (innbytter); 6: Smalling, Evra, Mata, Van Persie, Chicharito (innbytter), Valencia (innbytter); 5: De Gea, Rafael, Vidic, Fletcher.

Manchester Evening News:

– Nok et mareritt for David Moyes, fastslår Stuart Mathieson.
– Allerede da han startet i jobben, sa han at han måtte nok tåle noen tilbakeslag underveis, men han ventet seg neppe at de ville stå i kø. Heldigvis er han ikke utstyrt med glasskjeve, for da ville han nok for lengst ha lagt nede for telling.

Avisens spillerbørs:

7: Vidic, Mata, Rooney, Van Persie; 6: De Gea, Rafael, Smalling, Evra, Carrick, Fletcher, Young, samt innbytterne Januzaj, Chicharito og Valencia.

The Sun:

– En temmelig vanvittig ettermiddag på Old Trafford, og nok en desperat dag for David Moyes. Muligheten til en plass blant de fire beste virker mer og mer fjern, skriver Shaun Custis. Han roser Fulham for innsatsen, men gir Moyes stryk for sin.
– United-managerens svarte ikke som en mestertaktiker – han kastet bare innpå angripere helt til kvoten var oppbrukt.

Avisens spillerbørs:

8: Rooney; 7: Carrick, Januzaj (innbytter); 6: De Gea, Smalling, Evra, Fletcher, Mata, Van Persie; 5: Rafael, Vidic, Young; samt innbytterne Valencia og Chicharito.

Powered by Labrador CMS