– Jeg skled jo bare!

En fortvilet Ander Herrera er dypt uenig i avgjørelsen om å sende ham til tidlig dusj mot Burnley.

Publisert Sist oppdatert

Den populære baskeren er ikke den som pådrar seg dommernes vrede i tide og utide. Mot Burnley ble han like fullt en slags syndebukk da han midtveis i andre omgang opplevde å få marsjordre av kampleder Mark Clattenburg. Det skjedde etter en mislykket takling på gjestenes Dean Marney, der Herrera rett og slett skled på den sleipe gressmatten.

På det tidspunktet hadde han allerede tatt med seg et gult kort fra første omgang, og det etter at han så godt han kunne hadde forsøkt å unngå kollisjon med samme motspiller.

Nå må Herrera sone én kamps utestengelse, mot Swansea i kommende søndags Premier League-møte på Liberty Stadium. Det synes han ikke noe om:

“Jeg klager ikke, for jeg har ikke lyst til å bli utestengt i flere kamper.”

Ander Herrera

– To kort på én kamp, og det etter frispark jeg ikke hadde noen ønsker om å forårsake, sier Herrera ifølge Manchester Evening News i en kommentar til utvisningen.

– I den første situasjonen bøyer jeg knærne (i et forsøk på å unngå Marney), for jeg hadde ikke noe ønske om å sparke til motstanderen, og i den andre (situasjonen) sklir jeg.

– Men jeg klager ikke, for jeg har ikke lyst til å bli utestengt i flere kamper, sier Herrera, og gjentar at han ikke ønsket å forårsake frispark i noen av tilfellene.

– Jeg er ingen voldelig fotballspiller, jeg skled bare…

Powered by Labrador CMS