Manchester United v Burnley - Carabao Cup Fourth Round

United kan klatre opp til tredjeplass i tirsdagens kamp

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag klokken 21:00 spiller United årets første kamp, når de møter Bournemouth i Premier League. United har vunnet fire av sine fem siste liga-kamper og ligger for øyeblikket på fjerdeplass, bak Newcastle, som har en kamp mer spilt.

Newcastle har to poeng mer enn United, som betyr at dersom United vinner kampen mot Bournemouth så klatrer de opp på tredjeplass og øker avstanden ned til Tottenham med fem poeng. 

Det er med andre ord utrolig viktig for United å vinne tirsdagens kamp for å fortsette å være med i kampen om Champions League-spill.

Manchester United v AFC Bournemouth - Premier League
PANDEMI: Sist United møtte Bournemouth var det ingen fans tilstede grunnet Covid-19.

Bournemouth rykket ned fra Premier League etter å ha havnet på 18. plass i 2019/20-sesongen, som betyr at sist United møtte dem var i 2020. United vant 5-2 på hjemmebane, mens Bournemouth vant 1-0 da de spilte på Vitality Stadium. Heldigvis har United fordelen av hjemmebane tirsdag kveld.

I 2022/23-sesongen har Bournemouth spilt 17 kamper og ligger i skrivende stund på 15. plass. Laget har vunnet fire kamper denne sesongen, blant annet mot Aston Villa, som United tapte 3-1 mot i november. I likhet med United, delte de poengene mot Newcastle.

Lagene har møtt hverandre totalt ti ganger i Premier League, og United har kun tapt to av kampene. 

Powered by Labrador CMS