Lyttet til Solskjær? Sánchez la ut 13 treningsvideoer…

Publisert Sist oppdatert

– Det ser ut som om han er en arbeidsnarkoman, sa Ole Gunnar Solskjær om Alexis Sánchez på pressekonferansen etter 3-1-seieren mot Huddersfield.

Det kan virke som om chileneren la merke til det.

Torsdag la ha han i alle fall ut 17 videoer og bilder på story-funksjonen sin på Instagram, hvorav 13 av dem var av ham i trening.

Flere av videoene var tydeligvis fra Chile, siden han trente i shorts og kortermet og det plutselig også var en hest (!!) ute på treningsfeltet, men flere av dem var også fra et kaldt Carrington.

Her kan du se på Sánchez’ Instagram-side.

Sánchez har vært ute av spill i én måned for United, etter et trøblete år i United.

Håpet er nok nå at et mer positivt United også skal slå positivt ut for hans del, og onsdag var i alle fall Ole Gunnar Solskjær positiv til ham.

– Aktuell mot Bournemouth

– Neste uke kommer vi til å ha Sánchez og Martial tilbake, begynte han.

Og:

– Ja, jeg har snakket med ham (Sánchez). Han fløy vel inn, jeg husker faktisk ikke nøyaktig hvilken dag det var, men han har hatt to dager med bra fysisk trening. Forhåpentligvis kan han slutte seg til resten av troppen og trene med ball igjen etter denne kampen mot Huddersfield.

– Så spørs det om han rekker Bournemouth-kampen, men kanskje, eller definitivt så er han involvert mot Newcastle.

Har du snakket med ham om selvtiliten hans?

– Nei, jeg har ikke hatt tid til å snakke med ham om ulike detaljer, men vi hadde fri på julaften, han hadde også fri, da, men han er ivrig etter å komme tilbake og var inne og trente da. Det ser ut som om han er en arbeidsnarkoman, sa Solskjær.

Og det virket det altså som om Sánchez også ville få frem i sosiale medier torsdag.

Les også: Nå returnerer flere nøkkelspillere

Powered by Labrador CMS