Lindelöf: – «Grabbarne» har energi!

Victor Lindelöf avsluttet 2018 på overbevisende vis, men synes det er vanskelig å sette ord på hva som er årsaken til den umiddelbare suksessen med Ole Gunnar Solskjær som manager.

Publisert Sist oppdatert

Med 4-1-seieren mot Bournemouth går Solskjær inn i 2019 med ni poeng av ni mulige og 12-3 i målforskjell.

Svenske Lindelöf har spilt 90 minutter i alle de tre seirene mot Cardiff, Huddersfield og Bournemouth.

– Det føles bra! Vi har spilt bra i tre kamper og scoret mange mål. Det er kult, og vi håper det skal fortsette på samme måte, sa Lindelöf til TV 2-kommentator Kasper Wikestad etter seieren på Old Trafford dagen før nyttårsaften.

Han synes imidlertid er vanskelig å sette ord på hva Solskjær har gjort med laget helt konkret.

– Vi har spilt fotball, og det kjennes som at «grabbarne» har energi. Det er vanskelig å svare på hva det er som fungerer, men det kjennes bra.

UNITED.NO-BØRSEN: (+) – Pogba har aldri vært bedre!

SVENSK STOPPERSJEF: Victor Lindelöf har vært en av Manchester Uniteds beste spillere denne sesongen.

– Trives med ballen i beina

Med to scoringer og én målgivende vil det nok en gang være Paul Pogba som stjeler overskriftene i de engelske mediene etter 4-1-seieren.

– Jeg har sagt det mange ganger – han er en fantastisk fotballspiller. Han har en fri rolle på banen og scoret mange mål de siste kampene, sa Lindelöf til MUTV.

Selv var Lindelöf en av Manchester Uniteds beste spillere også før Solskjær kom inn som vikar, og har for alvor festet grepet om den ene av de to stopperplassene.

Mot Cardiff var det flere som merket seg at svensken raidet på walisernes banehalvdel, og også mot Bournemouth var landslagsspilleren god med ballen i beina.

– Jeg har fått beskjed om å spille mitt spill, og jeg har alltid lyst til å spille framover. Jeg trives godt med ballen i beina, sier Lindelöf til TV 2.

SE MÅLENE:

Newcastle neste

Nå reiser Lindelöf og resten av United-laget med full pott til Newcastle 2. januar.

Ettersom Chelsea vant sin kamp mot Crystal Palace søndag tok ikke United seg nærmere topp fire, men fortsetter den positive trenden er det på ingen måte utenkelig at det blir Champions League på Old Trafford også i 2019/20-sesongen.

– Vi har avsluttet 2018 på et flott vis, og vi ønsker å fortsette på samme måte i 2019, avslutter svensken til TV 2.

LES OGSÅ: En perfekt avslutning på 2018

Powered by Labrador CMS