U21 Live: Rundspilte Leicester

LIVE: Nick Powell (2), Devonte Redmond (2), Marcus Rashford og James Weir har scoret for United som vant 6-1!

Publisert Sist oppdatert

Nick Powell (2), Devonte Redmond (2), Marcus Rashford og James Weir scoret målene for United i 6-1-seieren mot Leicester, og selv om resultatet skulle tilsi at United var effektive så hadde det ikke vært ufortjent om United hadde scoret et tosifret antall mål tirsdag kveld.

Så suverene var faktisk Warren Joyce sine unggutter.

Nick Powell stanget United i ledelsen etter bare 11 minutter da markeringene glapp på en corner. Bare minutter senere var Devnte Redmond på farten med en skikkelig suser fra 20 meter som formelig fløy inn i nettmaskene bak Henry i Leicesters mål.
James Weir la på til 3-0 like før pause etter en noe klønete retur fra keeper og det virker aldri som om gjestene kunne få med seg noe fra denne kampen.

Redmond og Powell sørget for 4-0 og 5-0 før Leicester reduserte til 5-1. Sam Johnstone i United-buret hadde flere gode redninger og sørget for at Leicester aldri kom inn i kampen.

13 minutter før slutt fastsatte innbytter Marcus Rashford sluttresultatet til 6-1 med et elegant skudd.
Nick Powell brant et par fete sjanser til å score hat trick, men viste seg fra en meget positiv side og kan bli høyaktuell til en plass på laget mot Norwich til helgen.

Også Timothy Fosu-Mensah var strålende for Warren Joyce sitt mannskap og hadde blant annet en strålende målgivende til Uniteds 5-0-mål.

United 6-1 (3-0) Leicester

Barclays U21 Premier League
Leigh Sports Village
14. desember 2015 kl. 20.00

11. min.: 1-0 Powell (Goss)
15. min.: 2-0 Redmond (Willock)
38. min.: 3-0 Weir
62. min.: 4-0 Redmond (Fosu-Mensah)
64. min.: 5-0 Powell (Fosu-Mensah)
70. min.: 5-1 Panayiotou
77. min.: 6-1 Rashford (Powell)

United: Sam Johnstone, Timothy Fosu-Mensah (Marcus Rashford 74.), Ro-Shaun Williams, Axel Tuanzebe, Joe Riley, Sean Goss, James Weir, Matt Hillock (Ashley Fletcher 68.), Devonte Redmond (Joe Rothwell 79.), Josh Harrop, Nick Powell
Uben.innb.: George Dorrington, Scott McTominay

Manchester United v Leicester City: U21 Premier League

SLUTT: United knuser Leicester 6-1 i en bunnsolid kamp av unggutta.

92.min: Fletcher kolliderer med Leicester-keeper Henry som blir liggende. Småstygt fra United-spilleren kom stempler keeperen i magen,

90.min: To strålende redninger fra Johnstone på rappen holder resultatet på 6-1. Utrolig nok, resultatet tatt i betraktning, blant Uniteds beste i dag Johnstone.

89.min: Stor, stor sjanse for Nick Powell til å score sitt tredje for kvelden. Får ballen på ti meter etter litt klabb og babb i Leicesters felt. Blåser den over mål

86.min: Goss fyrer løs fra skrått hold. Like over

* Da går det langt bedre med førstelaget til Leicester som leder 1-0 over Chelsea. Hvem andre enn Vardy har scoret…

84.min: Fletcher får ta ned ballen i Leicesters felt, vender og skyter over. Burde truffet mål. Leicester har gått helt opp i limingen.

82.min: Innbytter Rothwell får en smell i hodet og ligger nede. Kommer seg på beina igjen.

78.min: Johnstone varter opp med en kjemperedning like etter Rashfords mål. Dette har vært en fantastisk underholdende kamp.

77.min: MÅL:  Manchester United – Leicester 6-1! Marcus Rashford får ballen på 16-meteren. Bruker litt tid og det ser ut til at sjansen har gått fra ham, men Rashford finner rom og fyrer løs. Nydelig mål. 

76.min: Strålende ball fra Powell mot Rashoford som er centimetre for sent ute til å sette inn 6-1. Flott angrep.

75.min: Det gledelige for United er at den smellen Powell fikk tidligere ikke ser ut til å være alvorlig i det hele tatt. Spiller videre og virker ikke  bære preg av smellen.

74.min: Bytte for United: Marcus Rashford kommer inn for Fosu-Mensah.

72.min: Fosu-Mensah ligger nede med krampe. Må trolig byttes, men hvilken fantastiske kamp av unggutten. 

70.min: MÅL: Nå regner det både fra oven og hva mål angår. Leicester reduserer til 5-1 med Powell.

68. min: Bytte for United: Ashley Fletcher kommer inn for Matthew Willock.

64: MÅL:  Manchester United – Leicester 5-0. Du hendelse for en fotball unggutta varter opp med. Fosu-Mensah med nydelig innlegg fra høyre. Treffer Powell perfekt i midten og han styrer inn sin andre heading for dagen. Nydelig spill!

62.min: MÅL:  Manchester United – Leicester 4-0. Devonte Redmond blir nydelig frispilt av Willock, runder keeper og setter ballen i mål. Nydelig spill av United. 

58.min: Solid redning fra Johnstone i United-buret. Det gir United en kontring. Harrop fører, men pasningen til Powell kommer aldri. Ny god sjanse for United.

55.min: Weir stanses i siste sekund i det han skap sende ballen inn til Harrop foran mål. Ny god sjanse for United.

Leicesters ungutter har sluppet inn 28 mål på ti kamper. Det gir nesten tre i snitt per kamp. Scorer United to til er det nøyaktig tre i snitt etter elleve kamper. Det er ikke umulig at det skjer…

53.min: Innlegg fra ex-red Barmby, men Johnstone har kontroll.

50.min: Det siste United trenger nå er flere skader. Powell har vært så positiv i det siste for U21 at han seiler opp som en het spisskanditat på førstelaget om skademarerittet der fortsetter.

47.min: Powell lander er i en duell og lander muligens forkjært. Får behandling og fortsetter. Powell har et smil om munnen, men det spørs om han spiller hele kampen.

46.min: Nei, nei, nei…Nick Powell sitter på gresset og ser ut til å være skadet.

2. omgang er i gang

PAUSE: United leder 3-0. Det burde vært mer, men spillet gleder de fremmøtte i regnværet. Vi er tilbake med 2. omgang om litt. 

45.min: God avslutning og en solid redning av Johnstone.

* Uniteds backfirer består av to 17-åringer, en 18-åring og en 19-åring. Det lover bra.

45.min: Det er øyeblikkelig pause. United imponerer. Dommeren har lagt til minst ett minutt.

44.min: Williams blokkerer et skudd på strålende vis. Corner til Leicester like etter som blir resultatløs.

43.min: Powell prøver en stikker mot Harrop, men ballen blir for lang.

41.min: Milde makter for en sjanse. Weir burde gitt United 4-0, men bruker litt for lang tid og under press går avslutningen like utenfor.

38. min: MÅL. Manchester United – Leicester 3-0. James Weir er påpasselig frempå på en retur og sleiver ballen i mål. Ikke det vakreste målet du vil se, men det står likefullt 3-0.

35.min: Powell nesten gjennom på ny. Konstant uromoment. Veldig positiv 1. omgang av den tidligere Crewe-spilleren.

33.min: Johnstone bokser unna. Solid av Uniteds unge keeper. 

33.min: Sean Goss må klarere til corner. Leicester litt bedre med nå.

32.min: Harrop i overkant tøff i en duell i Leicesters 16-meter og får frispark mot seg.

31.min: Corneren blir resultatløs.

* Uniteds u21-kamp mot Manchester City neste tirsdag er utsatt på grunn av FA Youth Cup. 

31. min: Corner til gjestene fra Leicester.

30.min: United kunne fått en stor sjanse ved Powell, men Weir er i offside og ødelegger muligheten.

30.min: Halvtimen passeres og United leder 2-0. Det gir et greit bilde av det som har skjedd, men United kunne fort ledet 4-0.

26.min: Leicester med en sjelsen og håpløs avslutning. Skudd fra 25 meter. Himmelhøyt over. Den hadde til og med svigermor hatt kontroll på og hun har kunstige knær og dårlig dybdesyn…

24.min: Ny corner for United. Blir resultatløs, men United har full kontroll på denne kampen.

19.min: Powell igjen! Alene med keeper, men skuddet er for svakt plassert. Kjempesjanse. Leicesters forsvar henger ikke med på notene.

18.min: Powell med ny stor sjanse for United. Denne gangen redder Leicester-keeper Henry ved nærmeste stolpe

15.min: MÅL: Manchester United – Leicester 2-0. Devonte Redmond får all verdens tid til å finsikte kanonen fra 20 meter. Ballen suser forbi Henry i Leicesters mål. Kjempetreff av unggutten og 2-0 til United.  

14.min: United styrer alt nå

* Jeg skulle akkurat til å se at Leicesters forsvar virket alt annet enn trygt under press og der satt scoringen for Powell og United. Er han en mann som kan løse Uniteds spisskrise?

11.min: MÅL: Manchester United – Leicester 1-0. Nick Powell får gå mutters alene opp på corneren og stange ballen forbi Henry i Leicesters mål. Flott jobb av Powell, men elendig markering av bortelaget. 

9. min: Goss blir frispilt på høyrekanten, men bruker for lang tid. Vinner imidlertid en corner. Den blir klarert til ny corner.

6.min: Brukbar sjanse for United på høyrekanten, men det ender med en svak avslutning fra Fosu-Mensah etter en nydelig ball av Williams.

4.min: United får corner etter en noe ukontrollert klarering i Leicesters forsvar. Corneren blir resultatløs.

Regnet øser ned i Manchester. I motsetning til hva Arne Scheie pleier å si: Dette er ikke en fin dag for fotball.

1.min: Leicester får et småfarlig frispark fra 20 meter. United-forsvaret får klarert.

1.min: Da er vi i gang.

Leicester bør i det minste være en overkommelig oppgave ettersom klubben bare har to seire på ti forsøk så langt denne høsten. I tillegg har det blitt to uavgjorte og altså hele seks tap. Dette har ført til at klubben, med sine åtte poeng, bare har ett lag bak seg på tabellen. Det laget heter Liverpool, og har så langt bare oppnådd fem poeng av 27 mulige!

Nå ligger ikke Manchester United mer enn fem poeng foran scouserne, men så har laget heller ikke spilt mer enn fem kamper til nå, noe som er desidert minst av samtlige klubber i en avdeling hvor klubbenes kampantall fortsatt er høyst ulike, og hvor tabelleder Sunderland (25 poeng) har spilt hele seks kamper mer enn United.

Her kan du sjekke tabellsituasjonen slik den fortoner seg i øyeblikket.

Mens United fortsatt har til gode å møte hele seks av sine avdelingskolleger, blir det andre gang i høst at laget står overfor «Revene» fra Leicester. Sist det skjedde var i sesongens åpningsrunde i august. Da endte det 1-1 på King Power Stadium,  hvor et ungt og urutinert United-mannskap til slutt reddet hjem det ene poenget etter Guillermo Varelas utlikning av lagkamerat Ashley Fletcher selvmål.

Så vil kvelden gi oss svaret på om det går bedre når lagene møtes på Leigh Sports Village mandag kveld klokken 20.
Har du tilgang til MUTV gjennom TV 2 Sumo, vil du kunne følge oppgjøret direkte, og hvis du ikke har det, kan du gjøre like så ved å skaffe deg tilgang her.

Powered by Labrador CMS