Viktig kamptrening for Young

Fikk én time sammen med Valdes og Rafael da U21-laget slo serielederen.

Publisert Sist oppdatert

Young-feil

Victor Valdes tok plass mellom stengene, Rafael tok plass på høyrebacken og Ashley Young startet på venstrekanten. I tillegg var Tyler Blackett, Nick Powell og talentfulle Andreas Pereira med i et spennede laguttak.
Kvaliteten i 1. omgang var ikke den beste, men spillerne kastet seg i alle fall inn i dueller, og Ashley Young viste ingen frykt for en ny skade.

Young, som skadet seg mot Stoke 1. januar, har ikke hatt altfor mange dager tilbake på treningsfeltet, men fikk et 10 minutters innhopp mot Cambridge i FA-cupen forrige tirsdag. Mandag fikk han en time for U21-laget.

Selve kampen ble, som nevnt, en ikke altfor velspilt affære, men hadde noen glimt av storhet fra begge lag, kombinert med stor aggresjon og høyt tenningsnivå.

Manchester United Team Group Photocall

Pereira-show

United skapte aldri mye i resten av oppgjøret, men med foten til Andreas Pereira var det likevel nok til å utlikne og også vinne kampen.

Først skjøt Pereira etter 69 minutter via en Chelsea-spiller og i mål på et frispark fra 18 meter. Så serverte han et frispark fra høyrekanten på hodet til Tom Thorpe seks minutter før full tid. Midtstopperen gjorde ingen feil med headingen, og dermed vant U21-gutta igjen.

Med seieren avanserte de fra 4. til 2. plass på tabellen – kun med ett mål dårligere målforskjell enn Chelsea.

Så er spørsmålet hvor raskt Young kan komme med i førstelagstroppen i serien. Før skaden var han i alle fall en viktig spiller for Louis van Gaal.

Manchester United 2-1 Chelsea

Leigh Sports Village, 9. februar 2015, kl. 20.45

54. min.: 0-1 Solanke
66. min.: 1-1 A. Pereira
84. min.: 2-1 Thorpe

United: Victor Valdes; Rafael, Tom Thorpe, Tyler Blackett, Reece James; Josh Harrop, Luke Grimshaw, Andreas Pereira, Ashley Young (James Weir, 59.); Nick Powell, Ashley Fletcher (Donald Love, 65.).
Uben.innb.: Joel Pereira, Andy Kellett, Matt Willock.

Spillerstatistikk     Tabell     Kamper og resultater

Powered by Labrador CMS