Levitt tomålsscorer i ellevilt «straffederby»

Fire straffer. Seks mål. Men ingen seiersherrer. U18-oppgjøret mellom United og City hadde det meste.

U18-oppgjøret mellom United og City var av det underholdende slaget, og endte 3-3 på Aon Training Complex.

United tok tidlig ledelsen på straffe – noe imot spillets gang. Dylan Levitt var sikker fra straffemerket, og de røde djevlene hadde fått en perfekt start.

Det skulle imidlertid bli flere mål, og ikke minst straffer, i Manchester. Like før pause fikk gjestene to straffespark på under fire minutter. Florini satte begge i nettmaskene, og de lyseblå gikk dermed til pause med en 2-1-ledelse.

United slo derimot tilbake etter pause. D’Mani Mellor satte en retur i nettet etter 57 minutter, og lagene var like langt.

12 minutter senere tok United ledelsen. Og ja, det var på straffe igjen! Nok en gang var Levitt straffescorer.

Gleden ble dog kortvarig. 15 minutter før slutt fant Florini lagkameraten Cole Palmer, som sørget for 3-3 og poengdeling.

United 3-3 (1-2) City

U18 Premier League
Aon Training Complex
24. nov. 2018

Mål: Levitt 14,69 (begge straffe) Mellor 57 / Florini 40,43 (begge straffe), Palmer 76
United: James Thompson; Arnau Puigmal, Ethan Laird (Ethan Galbraith, 67.), Dishon Bernard, Brandon Williams (Reece Devine, 58.); Aliou Traore, James Garner, Dylan Levitt; D’Mani Mellor, Mason Greenwood, Charlie McCann (Largie Ramazani, 73.).

Uben.innb.: James Carney, Dion McGhee.