Vil du hjelpe oss? Vi ønsker 134 av dere på forsiden av magasinet vårt

Publisert Sist oppdatert

Den neste utgaven av United-Supporteren kommer som alltid i starten av februar, rundt markeringen av München-ulykken, 6. februar.

Denne gangen ønsker vi å gjøre noe helt annerledes.

Vi ønsker å lage en mosaikk med små bilder av til sammen 134 av dere medlemmer.

For å få til det så trenger vi imidlertid din hjelp.

Kan du bruke noen sekunder på å hjelpe oss?

Det vi trenger er følgende:

1) Et bilde av deg hvor du ser rett inn i kameraet, med utsnitt fra minst brystet og opp og med luft på siden av og over hodet ditt.

2) Pass på at bakgrunnen er såkalt rolig – altså, ensfarget. Still deg altså ikke opp foran en mønstrete tapet, ulike drakter eller plakater hengende rett bak deg.

3) Klarer du på et lite bilde også å vise noe lidenskap? I alle fall være blid? Et godt smil? Kampånd? Slik at det ikke blir helt trist passfoto?

Har du et bilde liggende allerede om dekker punkt 1, 2 og 3 – så er det selvsagt bare å bruke det.

4) En mulig ekstrabonus (for oss): Ha gjerne på deg et eller annet rødt eller «Unitedsk», men det sier seg selv at med så mange små bilder så er det ikke plass til så veldig mye utenom ansiktet ditt.

5) Finn fram medlemsnummeret ditt, og send bildet, navn og medlemsnummeret til oss på mail eller sms eller også Messenger. Send gjerne enkeltbilder av flere i familien din.
Merk: Det er kun bilde som kommer på forsiden, ikke navnet.

Mail: [email protected]
SMS til telefon: 99159027
Messenger: Send melding til profilen til Dag Langerød

FRIST: Så raskt som mulig – senest søndag 10. januar

Merk: Vi kan altså bruke 134 av dere. Hvis det kommer inn flere bilder så må vi rett og slett vrake noen, og de som kommer raskest vil stort sett da prioriteres. I tillegg til at vi selvsagt ønsker å speile supportermassen, ung, gammel, kvinne, mann, gutt eller jente.

Merk også: Bildene til denne saken, ved tittelen, er bare et illustrasjonsfoto av ulike United-fans. Du trenger altså ikke male deg i ansiktet, ha på lue eller annet. Følg instruksen rett over så blir det strålende.

Powered by Labrador CMS