Her er 10 vinnere og ukas United-quiz

Vi har delt ut en drakt og ni premier til dere medlemmer. Her finner du også ukes United-quiz.

Publisert Sist oppdatert

Da er det klart for ukas United-quiz, men først må united.no premiere de av dere medlemmer som har gjort det skarpt på de tre siste quizzene.

På forrige ukes quiz har vi trukket ut Allan Hovland, Bernt Amrin og Bjørn Løype. Dere får tilsendt hvert deres United-skjerf. Uka før handlet quizzen om «Hvem er jeg», og fra den får Andreas Josephsen, Andreas Trolid og Håkon Laurin Haugen hver sin lue. For tre uker siden handlet quizzen om United-Liverpool, og fra den får Kenneth Henriksen, David Malz og Merete Karin Holta tilsendt hvert sitt flagg.

I tillegg har vi nå passert 95.000 personer som følger oss på Facebook. Det feiret Supporterklubben ved å trekke ut en drakt til en av dere som er medlem og også liker oss på Facebook.Hvis du ikke allerede følger oss på Facebook, så kan du gjøre det her.

Drakten går til Jens Erik Rafoss. Vi gratulerer.

Denne ukas United-quiz handler om United-nyheter den siste uka, og som vanlig vil vi senere trekke ut tre av dere som deltar som får premie. Det er imidlertid bare medlemmer som kan vinne, så hvis du ikke er medlem kan du bli det for en billig penge her.

<iframe name=’proprofs’ id=’proprofs’ height=’501′ width=’440′ frameborder=0 marginwidth=0 marginheight=0 src=’http://www.proprofs.com/quiz-school/widget/v3/?id=331250&bgcolor=ffffff&fcolor=000000&tcolor=000000&w=420&h=295&ff=1&fs=medium&ppa=1&socialmedia=0&embeda=1&showpage=1&btncolor=000000′></iframe>
Powered by Labrador CMS