ullevaalannonse

United kommer – dette skjer i Oslo fredagen og lørdagen

Publisert Sist oppdatert

Det er nå bare en drøy uke før Erik ten Hag tar med seg de fleste av sine beste menn til Oslo for kamp mot Atletico Madrid.

United ankommer Oslo fredag 29. juli, spiller kamp mot Atletico Madrid på Ullevaal stadion lørdag klokka 13.45, før de returnerer til Manchester igjen lørdag kveld.

Samtidig vil det skje flere ting i Oslo.

I forbindelse med helgen i Oslo har supporterklubben et tett og godt samarbeid Red Army Oslo. Red Army Oslo har vært delaktig i planleggingen og vil delta i selve gjennomføringen av arrangementene. Dette samarbeidet setter supporterklubben stor pris på!

Fredag 29.juli

Supporterklubben starter allerede fredag formiddag med salg av årets trøye – både hjemme- og bortetrøyen vil selges i Oslo.

Draktene, sammen med andre effekter, kan kjøpes utenfor Scotsman på Karl Johan hele fredagen.

Fredagskvelden inviterer Supporterklubben til «medlemsfest» på Grønland Boulebar. Denne er dessverre allerede utsolgt. Dørene åpner kl.18:30.

På festen kommer også tidligere United-spillere som Luke Chadwick, Keith Gillespie, Lee Martin, Sammy McIllroy og Russell Beardsmore.

Det blir selvsagt en spørsmål og svar-seanse med disse spillerne og vi har vår egen spesialutgave av United We Podcast, der kjente Andy Mitten også deltar.

Ryan Jarvis, United-musikeren fra kjelleren på Hotel Football på kampdager, kommer også.

Lørdag 30.juli

Selve kampdagen er vi også på plass på Scotsman, som åpner dørene allerede klokka 10.

Her vil vi ha Ryan Jarvis til å bygge opp stemningen med United-sanger, og selvsagt stikker de tidligere United-spillerne (se fredagsprogrammet) også innom her.

PÅ ULLEVAAL STADION

Fra klokka 10 er vi på plass med vårt salgstelt. I år synlig og godt plassert på den såkalte «Dråpen» for de som er kjent på nasjonalarenaen (kommer du med T-banen ser du oss med engang). Her vil det være salg av trøyer og andre effekter.

Går man 100 meter videre rundt stadion, til Thon Hotel Ullevaal, vil vi være på plass med en aktivitetsarena for barn&unge.

Her vil man kunne spille footballdart og det vil også være flere andre fotballrelaterte aktiviteter.

ETTER KAMPEN – AFTERPARTY

Etter kampen blir det AfterParty på Scotsman.

Her vil det være en Q&A kl.18:30 som starter det hele med Andy Mitten og ex-spillerene.

Ryan Jarvis er fortsatt med oss og sørger for god stemning. Resten av kvelden ordner seg selv!

Søndag 31.juli

Trenger du en drakt eller andre effekter vil vi også være til stede på Scotsman gjennom søndagen.

Her kan du alltid se ALT som skjer når United kommer til Oslo.

Powered by Labrador CMS