eriksendr290722

Fire spillere skiller seg ut: Disse navnene vil fansen helst ha bakpå United-draktene

– Det har vært fullt kjør siden lenge før vi åpnet, forteller Supporterklubbens Stig Ersvær fra salgsboden i Karl Johans gate.

Publisert Sist oppdatert

At United kommer til Oslo preger gatebildet i den norske hovedstaden.

Supporterklubben har fredag hatt salgsstand hele dagen utenfor puben The Scotsman i Karl Johans gate, og da united.no var innom i tretida var køen ganske så lang – selv om den skal ha vært enda lengre tidligere.

Køen med United-supportere gikk over Nedre Slottsgate (gaten som går på tvers av Karl Johans gate i nærheten av The Scotsman) – og det ble trykt drakter for harde livet for United-fansen fra gjengen i salgsboden.

– Det har vært fullt kjør siden lenge før vi åpnet! Vi skulle åpne 12, men vi måtte åpne klokken elleve fordi det var så mange folk her, forteller Stig Ersvær, som er salgsansvarlig i Supporterklubben.

– Det har gått i ett helt siden vi åpnet.

Det har vært såpass stor pågang at en har gått tom for trykk til enkelte av spillerne, men det skal skaffes mer, så hvis en har fått en slik beskjed på Karl Johans gate, så er det nye muligheter senere denne helgen.

Lørdagens salg på Scotsman er stengt, men vi vil ha en salgsstand utenfor Ullevaal Stadion på sørvestlig side av stadion – altså i retning T-banestasjonen.

20220729_151522
FULLT KJØR HELE DAGEN: Det har vært travelt på Supporterklubbens salgsstand utenfor The Scotsman i Karl Johans gate.

Fernandes, Eriksen, Sancho og Rashford skiller seg ut

Før sesongen er det alltid spennende å høre hvilke spillere United-supporterne helst vil ha navnet og nummeret til bakpå draktene som kjøpes, så vi spurte selvsagt om nettopp dette.

– Det er godt fordelt, men det er noen som selger mer enn andre, og det er Fernandes, Eriksen, Sancho og så kan vi kanskje ta med Rashford også, sier Ersvær.

Salget av Ronaldo-drakter har derimot gått en del ned sammenlignet med forrige sesong.

Fernandes, Eriksen, Sancho og Rashford ble alle nevnt da vi forhørte oss med andre i salgsboden om dette også.

ezgif.com-gif-maker (1)
POPULÆRT DRAKTVALG: Christian Eriksens nummer 14 er blant de mest populære blant fansen som har vært på Scotsman for å kjøpe den nye hjemmedrakta.
Powered by Labrador CMS