sanchoe

Eline (13) møtte United-stjernene: – Jeg er fortsatt i sjokk

Publisert Sist oppdatert

Det var mange som forsøkte å få nærkontakt med United-spillerne på Ullevaal stadion onsdag kveld, men for de fleste ble det med drømmen.

Slik var det ikke for Eline Lovise Løkke, Steffen Loberg og Karoline Tøllner. De vant, via Supporterklubben, et eksklusivt møte med stjernene like etter kampslutt onsdag.

Da fikk de både bilder med stjernene, autografer og også en liten prat med noen av dem.

trio
DE TRE HELDIGE: Eline Lovise Løkke, Steffen Loberg og Karoline Tøllner.

Da United.no snakket med 13 år gamle Eline, som nå var tilbake der hun bor i Kristiansand, hadde hun fortsatt ikke helt landet.

– Dette var en syk opplevelse, begynner hun.

– Det var skikkelig gøy, men jeg var jo i sjokk. Jeg er nesten fortsatt i sjokk, sier hun.

De tre var nemlig i en eksklusiv gruppe på cirka 30 personer som møtte United-stjernene etter kamp, og da kom de fleste – Raphaël Varane, Lisandro Martinez, Mason Mount, Jadon Sancho og mange andre, også norske Isak Hansen-Aarøen.

Selvsagt var det nervøst.

– Da vi kom inn i rommet der vi skulle møte spillerne så var det helt stille. Det eneste vi hørte var at noen fotografer testet blitzene sine. Jeg synes det var skummelt, og det eneste jeg hørte var meg selv som hakket tenner. Jeg skulle jo møte så store spillere, og var redd for å gjøre et dårlig inntrykk, innrømmer hun.

Det var det imidlertid ingen grunn til. Fotballspillere er tross alt bare mennsker. De også.

elinehan
FOTO: Privat
elineisak
FOTO: Privat

– Alle var jo hyggelige. Fred pratet også litt med meg. Hannibal og Tom Heaton var også hyggelige. Det ble en veldig god opplevelse. Så trodde jeg jo at de var hyggelige mennesker, men det er jo alltid litt nerver før man skal møte så store spillere, sier hun.

Akkurat det er forståelig for ei jente som har vært United-supporter hele livet. Pappa Fredrik har et bilde av henne når hun kikker i magasinet United-Supporteren bare to år gammel, og i kjellerstua hjemme i Kristiansand samles de ofte når det er United-kamp.

Det å treffe spillerne som det hun fikk gjøre onsdag har imidlertid aldri pappa heller opplevd.

Onsdagens Ullevaal-kamp var også hennes første United-kamp live. Nå snakkes det om å ta det hele ett skritt lenger – med en far og datter-tur til Old Trafford neste sesong.

Det er imidlertid en ting som har vært litt tøft for henne den siste tiden – at David de Gea forsvant.

– Han var favorittspilleren min. Han leverte de sykeste redningene, redninger som bare han kunne gjøre. Han var et keeperforbilde, så jeg ble ganske lei meg for at han forsvant.

– Pappa har imidlertid vist meg litt klipp av det André Onana kan, og han virker jo også helt sinnssyk, sykt god med beina. Derfor er jeg positiv til sesongen som kommer, sier hun.

Powered by Labrador CMS