Unai

– Vi fortjente å vinne

Publisert Sist oppdatert

Den gjengse følelsen i United-leiren etter onsdagens finalenederlag i Europa League er nok skuffelse, anger, nedstemthet eller relaterte emosjoner.

I Villarreal-leiren derimot, er Unai Emery i festmodus etter den dramatiske seieren over United i Gdansk.

Vi er veldig glade. Vi har jobbet hardt hele sesongen og dette var en viktig kamp, sier en stolt treneren etter kampen.

Onsdagens seier gir «den gule ubåten» deres første store trofé og det attpåtil mot et United-lag som var store favoritter før kampen. Dette favorittstempelet til tross, Unai Emery synes hans mannskap var det beste på Stadion Miejski.

Jeg synes vi fortjente å vinne mot favorittene, sier Emery og fortsetter:

Manchester United var favorittene, men det var en veldig tett kamp i kveld. Til slutt var vi bedre enn dem og burde ha avsluttet med ett mål til (etter ordinær tid), forteller spanjolen.

Villarreal CF v Manchester United - UEFA Europa League Final
GUL JUBEL: Det var Villarreal-spillerne som kunne feire seier onsdag kveld.

Han forteller at Villarreal var godt forberedt på en mulig straffesparkkonkurranse.

Vi var veldig klare for muligheten til å spille straffesparkkonkurranse og til slutt klarte vi det (å vinne kampen). Det var fantastisk. Alle spillerne scoret jo.

Emery har fått rykte på seg for å være en trofégarantist i akkurat europaligaen. Dette var spanjolens fjerde seier på fem finaleforsøk. Neste sesong begynner han dog hakket over, i mesterligaen, der han også kan komme til å møte United igjen.

Villarreal-treneren gleder seg til utfordringen.

Ja, denne klubben spiller Champions League noen ganger. Og jeg tror vi kommer til å nyte det med denne klubben. Jeg vil vinne Europa League, men jeg vil spille Champions League.

Powered by Labrador CMS