Optimistisk Emery

Valencias manager Unai Emery ser frem til morgendagens kamp mot United.

Publisert Sist oppdatert

Valencia-manager Unai Emery leder et lag som leder La Liga og som slo Bursaspor 4-0 på bortebane i deres første Champions League-kamp for sesongen. Den spanske treneren håper at laget hans skal fortsette den gode trenden og ser frem til morgendagens storkamp på Mestalla.

– Vi gleder oss så mye til denne kampen at vi nesten ikke greier å vente siden vi mener at vi kan gjøre en god kamp, sier Emery på dagens pressekonferanse ifølge uefa.com.

– Vi har all den respekt for United som de fortjener, uansett om de mangler noen spillere, men selv om vi respekterer våre motstandere frykter vi dem aldri.

Emery mener at hvis laget hans viser seg fra sin beste side kan de, med hjelp fra 55.000 tilskuere på tribunen, slå Manchester United.

– Vi må fortsette å vise vår personlighet og kvaliteter som lag og prøve å hindre dem i å gjøre det samme.

– Jeg tror ikke at det er noen klar favoritt. De er bedre på noen ting, mens vi er bedre på andre ting igjen. Vi må bare være så gode vi kan, noe som også betyr at publikum må stille opp. Hvis både de og spillerne presterer vil vi være nærmere en seier, avslutter Emery.

Powered by Labrador CMS