emeranhannibal220422

Jublet for utligning på Old Trafford – men vinnermålet kom aldri

Publisert Sist oppdatert

Lørdag spiller United-herrene borte mot Arsenal, og fredag kveld spilte U23-laget hjemme mot samme motstander.

Kampen ble spilt på Old Trafford, og det endte 1-1.

Arsenal ledet til pause etter å ha tatt ledelsen mot spillets gang, før Noam Emeran utlignet for United kort tid etter pause etter en glimrende pasning av Shola Shoretire.

United startet best

Det mest interessante med laguttaket var å se hvem som ikke spilte, med tanke på lørdagens A-lagskamp, og Alejandro Garnacho manglet, mens Shola ShoretireÁlvaro Fernández og Hannibal Mejbri alle spilte fra start. Av de tre var det vel egentlig bare Hannibal som var en liten overraskelse, siden han fikk et innhopp mot Liverpool, og derfor fort kunne vært med A-laget igjen.

Det var ingen tvil om hvilket lag som startet best på Old Trafford. United dominerte kampen fullstendig.

Mellor, Wellens og Emeran hadde alle brukbare muligheter, og Emerans frisparkforsøk fra lang distanse ville vært et glimrende mål om ikke Arsenal-målvakten hadde klart å stoppe den også.

Arsenal tok ledelsen

Arsenal skapte ikke stort den første halvtimen på Old Trafford. De hadde et ufarlig skudd eller to, men det var som nevnt United som skapte sjansene, og som hadde spillet.

I det 29. minutt tok likevel Arsenal ledelsen.

Mika Biereth satte ballen i det åpne målet fra kort hold etter at Radek Vitek ikke klarte å få ballen skikkelig bort da han stoppet et lavt skudd fra en Arsenal-spiller som hadde lurt seg forbi Álvaro Fernández.

Arsenal var bedre enn United etter målet, og kunne fort ha gått inn til andreomgangen i en tomålsledelse, men Biereths mål ble det eneste i den første omgangen.

Manchester United v Arsenal: Premier League 2
BLE PASSERT FØR ARSENALS MÅL: Álvaro Fernández.

Tidlig United-utligning i den andre omgangen

Arsenal gikk rett i angrep i den andre omgangen, men det var heller United som fikk det tidlige målet.

Shola Shoretire fikk ballen fra Hannibal Mejbri, og Shoretire slo en nydelig gjennombruddspasning til Noam Emeran. Franskmannen tok med seg ballen, og fikk kaldt satt ballen forbi keeper og inn i Arsenal-nettet.

Dermed stod det 1-1 på Old Trafford.

utdjubel220422
JUBEL: Wellens, Emeran og Mellor feirer Emerans 1-1-mål.

Gode sjanser til å avgjøre kampen

1-1 skulle også ende opp med å bli sluttresultatet, men både United og Arsenal hadde muligheten til å score et mål nummer to.

Shoretire, Fernández, Mellor og Mejbri hadde alle brukbare sjanser, men det ble altså ikke flere mål.

United ville gått forbi Arsenal og opp på andreplass i Premier League 2 (U23-ligaen), men ble nå værende nede på fjerdeplass, og Neil Woods lag kan også ende opp med å gå inn i siste serierunde på femteplass hvis Leicester slår Liverpool på mandag.

I siste kamp spiller United borte mot Liverpool. Den kampen spilles søndag 1. mai.

Se Uniteds terminliste her, og tabellen finner dere her.

U23: Manchester United 1–1 (0-1) Arsenal

Premier League 2
Old Trafford

G Savage (38), Fernández (79)

Mål: 0-1 Mika Biereth (29.), 1-1 Noam Emeran (47.).

Manchester United: Radek Vitek – Charlie Wellens, Will Fish, Rhys Bennett, Álvaro Fernández – Charlie Savage, Martin Svidersky (Isak Hansen-Aarøen, 72.) – Noam Emeran (Mateo Mejia, 87.), Shola Shoretire, Hannibal Mejbri – D’Mani Mellor (C).
Ubenyttede innbyttere: Tom Wooster, Tyler Fredricson, Kobbie Mainoo.

LIVE:

(Her kommer oppdateringer om de aller viktigste hendelsene i kampen.)

1: Kampen er i gang. Vi benytter muligheten til å gratulere MUTV-ekspertkommentator Ben Thornley med vel overstått bursdag. Han ble 47 år i går.

7: United har vært best i starten, og har hatt noen muligheter også (farlig Wellens-innlegg til D’Mani Mellor + et langskudd), men foreløpig målløst.

11: Oi, nydelig Emeran-skudd på frispark fra lang distanse! Keeper får slått den bort fra krysset og ut til hjørnespark (som heades unna).

17: Dobbeltsjanse for United! Mellor spilles gjennom av Fernández, men skuddet han reddes av Arsenal-keeperen. Etter hvert havner ballen hos Charlie Wellens utenfor sekstenmeteren, og han leverer et veldig godt skudd, men igjen blir det redning.

28: Charlie Savage skyter fra distanse, og ballen endrer retning, noe som skaper trøbbel for Arsenal-keeperen. Men ikke nok til å slippe den inn.

29: MÅL. Arsenal tar ledelsen mot spillets gang. Álvaro Fernández blir lurt av Arsenal-spiller, og sender ballen innover mot bakerste stolpe. Vitek er på den, men ballen ender bare opp i beina til Biereth som setter ballen i det tomme målet. 0-1.

32: Arsenal-skudd fra utenfor boksen, men få problemer for Vitek.

38: Gult kort for Charlie Savage. En Arsenal-spiller fikk gult kort tidligere i kampen også.

41: Stor Arsenal-sjanse, men skuddet går rett på Vitek.

44: Fernández med langskudd utenfor. Apropos backer, så har Charlie Wellens slått mange lovende innlegg fra høyresiden i denne kampen.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang på Old Trafford.

47: MÅL! United utligner! Noam Emeran etter å ha blitt spilt vakkert gjennom av Shola Shoretire. Kald avslutning av franskmannen.

58: Stor sjanse! Emeran med lur pasning gjennom til Shoretire, som prøver å sende ballen mellom keeper og stolpe, men Ejeheri i Arsenal-buret stopper skuddet. Corneren ble ikke farlig.

58: Nok en god sjanse! Fint United-angrep med D’Mani Mellor, Hannibal Mejbri og Noam Emeran som står bak angrepet, og Álvaro Fernández som avslutter det. Godt løp av spanjolen, men dessverre stod ikke avslutningen i stil fra Emerans pasning.

65: Emeran slår ballen inn fremfor mål, og der har D’Mani Mellor kommet seg fri. Men ballen endret retning i en Arsenal-spiller, og Mellor klarte derfor ikke å få satt den nødvendige foten på ballen som kunne gitt 2-1.

72: BYTTE: Isak Hansen-Aarøen erstatter Martin Svidersky. Det virker som om Shoretire går dypere i banen.

81: God sjanse for Arsenal, men Vitek reagerer raskt, og redder skuddet.

82: Herlig løp fra Hannibal Mejbri. Gir ballen til D’Mani Mellor, som får skuddet sitt blokkert. Kanskje burde Hannibal skutt selv der, men ikke så godt å si.

87: BYTTE: Målscorer Noam Emeran erstattes av Mateo Mejia, som har slitt enormt med skader etter at han kom til United.

90+1: Det er lagt til fem minutter.

90+3: Farlig og lavt innlegg fra Wellens, men en Arsenal-forsvarer får stoppet Mellor fra å score. Frispark til United like utenfor sekstenmeteren like etterpå.

90+5: Hannibals frisparkforsøk går over mål. Arsenal haler ut tiden nå.

SLUTT.

Powered by Labrador CMS