TV 2 fant løsning: Alle får se hjemmedebuten

Torsdag morgen bekreftet TV 2 overfor Supporterklubben at Ole Gunnar Solskjærs hjemmedebut blir tilgjengelig for alle.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag så det låst ut.

TV 2 hadde i utgangspunktet valgt Liverpool – Newcastle som sin LIVE-kamp på Premier League-kanalen klokka 16 andre juledag.

Det løftet ville de ikke gå tilbake på – selv om Ole Gunnar Solskjær nå var bekreftet som United-manager, og det betød at de ofret å sende hans hjemmedebut, mot Huddersfield, live.

Les saken: Derfor viser ikke TV 2 hjemmedebuten

Men nå har TV 2 funnet en løsning.

Det fikk united.no bekreftet tidlig torsdag morgen.

Uniteds kamp mot Huddersfield, Solskjærs hjemmedebut som manager, blir nå sendt på TV 2s hovedkanal andre juledag, altså tilgjengelig for hele Norge, også de som ikke har Premier League-abonnement.

Samtidig vil Liverpool-kampen fortsatt sendes på Premier League-kanalen.

Ofrer en 16-runde senere i sesongen

Løsningen ble at TV2 ofrer en 16-kamp senere i sesongen. Det blir altså en 16-runde senere i sesongen uten tippekamp – for å få vist United nå.

– Dette er den beste julegaven vi kan forestille oss. Vi er veldig glad for å kunne dele denne unike opplevelsen med flest mulig på hovedkanalen TV 2, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2 til tv2.no.

– Det har ikke vært aktuelt å løpe fra løftet om å vise Liverpool, men det har samtidig vært en fryktelig situasjon ikke å få vist de historiske bildene av Solskjær som leder United hjemme for første gang. Derfor er vi svært lettet over å ha funnet en løsning, sier Jansen Hagen.

– Det er ingen enkel avgjørelse å stå uten den tradisjonelle Tippekampen på et tidspunkt, men i denne spesielle situasjonen er det en riktig avgjørelse. Solskjærs hjemmedebut er noe nær en nasjonal begivenhet og da må vi ta grep, sier sportsredaktøren.

Merk: Solskjærs første kamp som United-manager, borte mot Cardiff lørdag klokka 18.30, sendes selvsagt på TV 2s Premier League-kanal.

Powered by Labrador CMS