TV 2 vraker United mot Watford

Kampen blir kun sendt på TV 2 Sumo.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United mot Watford onsdag kveld blir ikke sendt på noen av TV 2s Premier League-kanaler.

Det blir isteden Liverpool – Manchester City (TV 2 Sport Premium), West Ham – Tottenham (TV 2 Sport Premium 2) og Arsenal – Swansea (TV 2 Sport Premium 3).

Ettersom Manchester United er den klubben med flest supportere i Norge er det stort sett United som blir prioritert, men denne gangen har altså TV 2 valgt annerledes.

– Det er aldri enkelt å fatte disse beslutningene. Men denne kvelden har vi valgt å prioritere de lagene som kjemper om ligatittelen – Arsenal, Tottenham og Manchester City – de på lineære kanalene. Dette går dessverre utover Manchester United- Watford, Stoke- og Newcastle-fansen blant våre kunder, sier TV 2s fotballsjef, Eystein Thue, til United.no.

Det er andre gangen i år at Manchester United ikke blir sendt på TV. 2. januar skapte det enda større problemer da Arsenal – Newcastle ble prioritert foran United – Swansea, som den gang heller ikke ble vist på TV 2 Sumo.

Det blir det heldigvis denne gangen, så det er dermed ikke nødvendig å ty til ulovlige streamingtjenester med russiske eller arabiske kommentatorer denne gangen.

Abonnerer du ikke på Sumo? Her kan du skaffe deg tre måneder med TV2 Sumo og betale for to, samtidig som du støtter Supporterklubben!

Powered by Labrador CMS